Η Όλγα στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών ξέρει τον γιο της… Ξέρει ότι ο Πάρης έχει κάνει φιλότιμες προσπάθειες να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεται και τη ζωή του γενικότερα. Έτσι, αδυνατεί να πιστέψει ότι βίασε τη Νέλλυ. Όταν μάλιστα την επισκέπτεται, ζητώντας να μάθει τι έγινε, δικαιώνεται. Οι θεατρινισμοί της δεν πιάνουν στην Όλγα, που συνειδητοποιεί τώρα πέρα από κάθε αμφιβολία πως έχει κάθε λόγο να υποπτεύεται τη νεαρή θεατρίνα.

Γι’ αυτό δεν διστάζει να τη ρωτήσει ευθέως αν κάποιος την πλήρωσε για να στήσει όλη αυτή την απάτη, αντιπροτείνοντάς της το εξής: να της δώσει περισσότερα χρήματα από τον… ηθικό αυτουργό, ώστε να πει επιτέλους την αλήθεια και ο Πάρης να απαλλαγεί από τη βαριά κατηγορία, που απειλεί να του καταστρέψει τη ζωή!

Μετά την καταγγελία της για βιασμό, η Νέλλυ εξετάζεται από οποίος ιατροδικαστή, ο οποίος επιβεβαιώνει ότι έχει κακοποιηθεί. 

Από την πλευρά του, ο ψυχίατρος του νεαρού Βασιλείου, έπειτα από μια κουβέντα μαζί του, προτείνει στην Όλγα και στον Σωτήρη να προχωρήσουν σε κάποιες πιο εξειδικευμένες εξετάσεις, γιατί ο Πάρης ενδέχεται να ήταν… ναρκωμένος.

Στο μεταξύ, η Αμαλία αποκαλύπτει στον Χριστόφορο όλες τις θλιβερές λεπτομέρειες για τον βιασμό της από τον Πάρη. Εκείνος, γεμάτος θυμό, αποφασίζει να διεκδικήσει την επιμέλεια του μωρού της Γεωργίας και του Άγη… Δεν θα ανεχτεί ο εγγονός του να μεγαλώσει με έναν… βιαστή σύμφωνα με το Τηλέραμα. ‘Ετσι, αφού συμβουλεύεται πρώτα τον δικηγόρο του, επισκέπτεται τους Βασιλείου και ζητάει να μιλήσει ιδιαιτέρως με τον Πάρη. Πριν από αυτό όμως, τυφλός από οργή, απολύει και την ‘Ολγα από την τράπεζα, όπου είχε αναζητήσει δουλειά.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

 

 

Όλες οι ειδήσεις

ΣΚΑΪ: Τέλος οι Πανθέοι στο καθημερινό πρόγραμμα-Όλες οι αλλαγές

Επικός Εμπαπέ κάνει χριστουγεννιάτικη φάρσα σε μικρούς φίλους της Παρί Σεν Ζερμέν (vid)

Σασμός: Ανατροπή με τη Βασιλική-Επιπλοκές στην εγκυμοσύνη-Θα χάσει το μωρό;