Ο Παράδεισος των κυριών συνεχίζεται με νέες δραματικές εξελίξεις για τους ήρωές της σειράς. Η Όλγα μάλιστα θα είναι μία από τις πρωταγωνίστριες σε αυτές.

Μετά τον τραγικό θάνατο του άντρα της του Αποστόλη, η Όλγα προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της στηρίζοντας παράλληλα και τον γιο της.

Όλα θα ξεκινήσουν με την άφιξη της αδελφής της, Δωροθέας. Παρότι αρχικά η Όλγα θα χαρεί με αυτή την άφιξη σύντομα όλα ανατρέπονται.

Η αιτία θα είναι ο πρώην άντρας της Δωροθέας, ο Χρήστος ο οποίος είναι αδίστακτος. Ο Χρήστος διατηρούσε μάλιστα επαφές με τον Αποστόλη και ο τελευταίος τον είχε αφήσει διαχειριστή στην εταιρεία του. Αποτέλεσμα; Μετά τον χαμό του τα πάντα να περνάνε στον Χρήστο!

Ο Χρήστος λοιπόν αφότου διώξει την Όλγα και την Δωροθέα από το πατρικό τους σπίτι κατακτά και ότι άλλο τους ανήκει.

Οι εξελίξεις αυτές σοκάρουν την Όλγα η οποία δε μπορεί να πιστέψει πως έχει φτάσει σε αυτό το σημείο. Με την αδελφή της προσπαθούν να σώσουν ότι μπορούν όμως αυτό δε θα είναι εύκολο.

Η Όλγα τότε πάνω στην απελπισία της θα ζητήσει βοήθεια από τον Χριστόφορο. Του ζητάει δουλειά και εκείνος βλέποντας την κατάστασή τη βοηθάει. Της προσφέρει θέση στην τράπεζα καθώς ο Άγης δε δουλεύει πλέον εκεί και η Όλγα αναθαρρεί βλέποντας πως υπάρχει ακόμη ελπίδα για αυτή χάρη στον Χριστόφορο…

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Ο Παράδεισος των κυριών: Δείτε το νέο trailer του Β’ κύκλου

https://youtu.be/WD4uCtTtxok

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος ο Νικηφόρος – Αυτός τον δολοφονεί

Η γη της ελιάς: Τέλος οι Στεφαναίοι – Αυτός τους καίει την επιχείρηση

Τουρκία: Νέες προκλήσεις για «Γαλάζια Πατρίδα» λίγες μέρες πριν το ραντεβού Μητσοτάκη – Ερντογάν!