Η Σύρμω που προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Όλγα και τον Πάρη στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, αναγκάζεται να πάει από το σπίτι. Χτυπάει αλλά δεν ανοίγει κανείς και αρχίζει να πιστεύει ότι κάτι κακό συμβαίνει.

Η γυναίκα βρίσκεται μπροστά σε ένα δίλημμα, ανάμεσα στο καλό της οικογένειάς της και το καλό της Ολγας και του Πάρη και αποφασίζει να καλέσει τον Γιαμαλή. Μόλις ο Αποστόλης βλέπει ότι ο Γιαμαλής έρχεται στο σπίτι τους, αναγκάζεται να τους αφήσει ελεύθερους λέγοντάς τους να μην τολμήσουν να μιλήσουν γιατί θα τους θάψει και τους δύο!

Την ίδια στιγμή η κατάσταση ανάμεσα στον Ντίνο και τη Μιράντα όλο και χειροτερεύει, καθώς εκείνη αποφασίζει να του πει να χωρίσουν. Ο Ντίνος από την άλλη προσπαθεί να τη μεταπείσει. Την ικετεύει λέγοντάς της να μην το κάνει αυτό αλλά η Μιράντα είναι ανένδοτη: «Ντίνο, δεν μπορώ άλλο ψέματα», του ξεκαθαρίζει. Λίγο αργότερα η Μιράντα έχοντας ανάγκη για παρέα, ζητάει από τον Μάρκο να πάνε μια βόλτα. Ωστόσο η Πιπίτσα με τον Στέφανο και τη Γεωργία έχουν κάτσει στο ζαχαροπλαστείο όταν βλέπουν τον Μάρκο να επιστρέφει από τη βόλτα του με τη Μιράντα.

Η Πιπίτσα γίνεται έξαλλη και απαιτεί εξηγήσεις από τον άντρα της. Στο μεταξύ η Γεωργία αποφασίζει, μετά από απαίτηση του μέλλοντα συζύγου της του Δημητράκη, να παραιτηθεί από τον «Παράδεισο» για να παντρευτεί, αλλά ο Μάρκος έχει αντιρρήσεις: «Γεωργία μου, μην το κάνεις αυτό. Εγώ θα σε στηρίξω, δεν Θέλω να είσαι εξαρτημένη από έναν άντρα», της λέει.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε απόσπασμα της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Πάσχα 2023: Το εορταστικό πρόγραμμα των καναλιών

Μόνο έτσι θα γύριζε ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό

Ο Παράδεισος των Κυριών: Έτσι θα καταστρέψει τη Βικτώρια ο Χρηστίδης-Και ο Ντίνος ύποπτος για φόνο;