Ο Χρηστίδης πηγαίνει στην Πάτρα στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών και κρατάει ομήρους τους γονείς της Μιράντας.’Οταν η τελευταία τηλεφωνεί στη μητέρα της, αντιλαμβάνεται από τον τόνο της φωνής της πως κάτι περίεργο συμβαίνει και έτσι μαζί με τον Ντίνο πηγαίνουν στην Πάτρα. Φτάνοντας στο πατρικό της, χτυπούν το κουδούνι, αλλά κανείς δεν ανοίγει την πόρτα. Τότε ο Χρηστίδης, που ακούει τις φωνές τους, τρομοκρατείται και καταφέρνει να το σκάσει. Λίγο μετά, ο Ντίνος και η Μιράντα βρίσκουν τρόπο και εισβάλλουν στο σπίτι όπου βλέπουν τον Δονάτο και τη Γιαννούλα να είναι δεμένοι.

Οι γονείς τους εξηγούν πως ο Χρηστίδης τούς κρατούσε ομήρους και τότε ο Ντίνος τηλεφωνεί στον Γιαμμαλή, παρόλο που ξέρει ότι είναι σε διαθεσιμότητα, και τον ενημερώνει για όλα όσα έχουν συμβεί. Παράλληλα, ο Χρηστίδης αντιλαμβάνεται πως ο κλοιός γύρω του στενεύει και από τη στιγμή που η Βικτώρια αγνοεί τις κλήσειςκαι τα αιτήματά του αποφασίζει να επιστρέψει στηνΑθήνα και να λογαριαστεί μια και καλή μαζί της. Μάλιστα, σκοπεύει, αν δεν του δώσει τα λεφτά που ζητάει, να βρει την Αμαλία και να της αποκαλύψει πως είναι ο πατέρας της.

Οι ώρες περνούν και η Μιράντα με τον Ντίνο, αφού βεβαιώνονται πως η Γιαννούλα και ο Δονάτος είναι καλά, ετοιμάζονται να φύγουν από την Πάτρα. Μάλιστα, η κοπέλα ζητάει από τους γονείς της να είναι πολύ προσεκτικοί και να κλειδώνουν την πόρτα τον σπιτιού. Πίσω στην Αθήνα τώρα, ο Χρηστίδης πηγαίνει στο σπίτι της οικογένειας Μπουραντά.

Η Βικτώρια του ζητάει να φύγει. Ξαφνικά φτάνει στο σπίτι ο Γιαμμαλής, ο οποίος απειλεί με όπλο τον Χρηστίδη ζητώντας του να παραδοθεί. Ωστόσο, εκείνος, θέλοντας να ξεφύγει, προσπαθεί να πιάσει όμηρο την Πολυξένη. Τότε ο Γιαμμαλής πατάει τη σκανδάλη και τον πυροβολεί! Ολοι όσοι βρίσκονται στο σαλόνι σοκάρονται, καθώς ο Χρηστίδης πέφτει αιμόφυρτος στο πάτωμα και πιστεύουν πως είναι νεκρός. Όμως συνειδητοποιούν πως ο τελευταίος έχει τραυματιστεί σοβαρά και έτσι τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Γεωργία είναι στεναχωρημένη, καθώς σε λίγα εικοσιτετράωρα θα παντρευτεί τον Δημητράκη. Μια μέρα πριν από τον γάμο πηγαίνει στον «Παράδεισο» με τη μητέρα της για την τελευταία πρόβα του νυφικού και το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ.

Ο μόνος άνθρωπος που δεν φαίνεται να καταλαβαίνει τη δυστυχία της είναι η Πιπίτσα. Από την άλλη, οι φίλες της τη συμβουλεύουν να ακυρώσει τον γάμο. ‘Οταν η κοπέλα βλέπει τον Πάρη, τον πλησιάζει και του λέει πως, αν θέλει να ζήσουν μαζί, θα τα τινάξει όλα στον αέρα.’Ομως ο νεαρός την απογοητεύει ξανά, καθώς αρνείται. Η μεγάλη μέρα του γάμου φτάνει και όλοι βρίσκονται στην εκκλησία περιμένοντας τη νύφη. Η Γεωργία είναι πιο δυστυχισμένη από ποτέ, καθώς δεν θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της στο πλευρό του Δημητράκη. Έτσι, λοιπόν, όταν φτάνει στην εκκλησία, αποφασίζει να μην τον παντρευτεί και το σκάει τρέχοντας. Οι καλεσμένοι και η Πιπίτσα σοκάρονται, ενώ ο Δημητράκης είναι έξαλλος και αισθάνεται ντροπιασμένος.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε απόσπασμα της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Το «καυτό» πλάνο στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου! (pic)

Ήταν εκπληκτικός στη Λεωφόρο! Τι θα κάνει η ΑΕΚ με 9άρι το καλοκαίρι!

Τέλος η Φαίη Σκορδά…