Η Αμαλία δεν μπορεί να χαρεί τη δική της αισθηματική εξέλιξη στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, τη στιγμή που γνωρίζει ότι η Μιράντα και ο Ντίνος χώρισαν ουσιαστικά εξαιτίας της και δεν σταματάει να προσπαθεί να τους τα ξαναφτιάξει!

Ο Σίμος ετοιμάζει ένα πάρτι για την Αμαλία, για να ανακοινώσει επίσημα τους αρραβώνες και τον επικείμενο γάμο τους. Όλα, όμως, θα καταστραφούν από μια αναπάντεχη επίσκεψη: 0 Ντίνος ψάχνει τη Μιράντα και ταυτόχρονα απελπισμένος ζητάει από την Αμαλία να τον βοηθήσει… Μετά από αυτό, η Αμαλία αισθάνεται ακόμα πιο άβολα και εκμυστηρεύεται στη Μιράντα ότι έφτασε στο σημείο να μετανιώσει που της αποκάλυψε την αλήθεια! Μετά από αυτό έχει ανατραπεί,όλη της η ζωή και πραγματικά δεν το αντέχει!

Λίγο αργότερα ο Ντίνος δέχεται μια επαγγελματική πρόταση από τον Σίμο. Του λέει ότι σκέφτεται να αγοράσει το θέατρο “Ολύμπιο” που είναι απέναντί τους και τον ρωτάει τη γνώμη του και αν είναι μέσα! Ο Ντίνος βρίσκει την πρότασή του ενδιαφέρουσα.

Στο μεταξύ η Μιράντα, μετά από ασφυκτική πίεση που δέχεται από την Αμαλία για να επιστρέψει στο μαγαζί αποφασίζει να της κάνει το χατίρι. Της λέει ότι θα γυρίσει όμως θα το κάνει μόνο για εκείνη, δεν θα τα ξαναβρεί με τον Ντίνο και θα προχωρήσουν και σε διαζύγιο!

Η Αμαλία αναγκάζεται να δεχτεί, αν και πιστεύει ότι στην πορεία ίσως της αλλάξει γνώμη. Η Μιράντα είναι έτοιμη να επιστρέψει στον «Παράδεισο». Πριν όμως, συναντιέται με τον Ντίνο και βάζει όρους. Του λέει ότι στο μαγαζί θα γυρίσει σαν υπάλληλος και αυτή θα είναι η σχέση τους! Ο Ντίνος νιώθει απελπισμένος αλλά μέσα του έχει μια μικρή ελπίδα ότι με τον καιρό θα την πείσει να γυρίσει κοντά του. Από την άλλη, μόλις η Μιράντα ενημερωθεί ότι ο Ντίνος ετοιμάζεται να κάνει ένα ακόμα επιχειρηματικό βήμα, θα προσπαθήσει να τον συνετίσει.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Το ναυάγιο: Ο Πέτρος δεν θα προλάβει-Τέλος η Αλίκη με τον Παντελίδη-‘Ετσι θα αντισταθεί!

F1 Grand Prix Madrid: Επιβεβαιώθηκε η Μαδρίτη «κλέβει» το Ισπανικό Γκραν Πρι της Formula 1 από τη Βαρκελώνη

Survivor: Ο Γιώργος Λιάγκας «χτυπάει» το ριάλιτι για τα νούμερα-Ας τα κάνουν κορνίζα-Τι λέει για Λιανό;