Η Στέλλα έχει βάλει στο μάτι τη Μιράντα στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών καθώς τη ζηλεύει για τη σχέση που έχει με τον Χριστόφορο. Ωστόσο τα πράγματα δεν πάνε όπως τα ήθελε, καθώς «τη νύφη» την πληρώνει τελικά η Ματούλα!

Η Πολυξένη έχει ενημερώσει τον Χριστόφορο για όσα της έχει πει ο Φώτης κι εκείνος σκέφτεται ότι ίσως και ο ίδιος τότε που πάθαινε τις καρδιακές κρίσεις να είχε πέσει θύμα της Βικτώριας. Ετσι αποφασίζει να ψάξει στο δωμάτιό της αλλά η Βικτώρια είχε φροντίσει να αδειάσει τα μπουκαλάκια και να δώσει τα χάπια με το δηλητήριο στη Στέλλα, που πλέον είναι η έμπιστή της.

Στο μεταξύ, η Στέλλα έχει διακρίνει τη συμπάθεια που δείχνει ο Χριστόφορος στη Μιράντα και ότι σιγά-σιγά έρχονται πολύ κοντά και δεν αργεί να τη βάλει στο μάτι. Η ζήλια της για τη Μιράντα τής θολώνει το μυαλό και αποφασίζει να τη βγάλει από τη μέση. Τον τρόπο της τον έχει δείξει η Βικτώρια. Εχοντας τα χάπια με το δηλητήριο στα χέρια της, προσπαθεί να βρει την κατάλληλη στιγμή για να βάλει μπρος το σατανικό και δολοφονικό της σχέδιο. Λίγο αργότερα βρίσκει την κατάλληλη στιγμή και ρίχνει το δηλητήριο στο πιάτο με το φαγητό της Μιράντας.

Για κακή της τύχη όμως η Μιράντα φεύγει και δεν τρώει το φαγητό της, ενώ το πιάτο της Μιράντας το παίρνει η Ματούλα και τρώει το φαγητό με το δηλητήριο.

Η Στέλλα βλέπει τη μάνα της να καταρρέει και καταλαβαίνει τι έχει συμβεί.Έχει δηλητηριάσει την ίδια της τη μάνα! Η Στέλλα προσπαθεί να σώσει τη μητέρα της αλλά είναι αργά. Η Ματούλα χάνει τις αισθήσεις της και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου στην κυριολεξία, χαροπαλεύει!

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

MEGA: Τέλος η Νόνη Δούνια από την εκπομπή του Κώστα Τσουρού-Όλο το παρασκήνιο-Ποιος ο ρόλος του Χάρη Λεμπιδάκη;

Superbike Ducati 2024: Παρουσιάστηκε το Panigale V4 R της Barni Racing

Η Γη της Ελιάς: Τέλος από το MEGA-Γιατί δεν θα προβληθεί επεισόδιο