Η Μιμή Ντενίση αποκαλύπτει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα τα οποία περιλαμβάνουν και μία τηλεοπτική σειρά την οποία γράφει η ίδια και θα ξεκινήσει γυρίσματα αυτό το καλοκαίρι.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στον Γιάννη Βίτσα και το  7 ημέρες TV για την παράσταση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» η οποία ανεβαίνει στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 12 Ιανουαρίου και η οποία θα είναι ο πρόλογος για το σίριαλ το οποίο γράφει.

Το σίκουελ λοιπόν του «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» θα γίνει τηλεοπτικό σίριαλ και θα έχει όνομα «Madre». H ίδια η Μιμή Ντενίση επιβεβαίωσε ότι έχει ήδη γράψει τον πρώτο κύκλο της ισπανόφωνης σειράς που θα ξεκινήσει τα γυρίσματά της αυτό το καλοκαίρι. Κάθε κύκλος της σειράς θα περιλαμβάνει 9 επεισόδια.

Ο λόγος που υπάρχει αυτός ο τίτλος είναι γιατί η Θεσσαλονίκη θεωρούνταν «προσφυγομάνα» για τους κατοίκους του Ισραήλ και η Φιλιώ, η κεντρική ηρωίδα, είναι επίσης μία δυνατή μητέρα.

Το Madre θα έχει ελληνική εταιρεία παραγωγής η οποία όμως θα ταξιδέψει σε ξένη τηλεοπτική πλατφόρμα. Παρότι η ίδια έχει γράψει τον πρώτο κύκλο σημειώνει πως ελπίζει οι φίλοι της οι σεναριογράφοι να γράψουν το δεύτερο καθότι ήταν κάτι που την κούρασε πολύ.

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Η Γερακίνα παρατάει τον Σπήλιο

Έρωτας φυγάς: Μπαίνει στη σειρά πασίγνωστος πρωταγωνιστής

Survivor 2024: Αυτοί είναι οι 4 Διάσημοι που μπαίνουν στο παιχνίδι μετά την πρεμιέρα!