Μία παλιά  φωτογραφία που δείχνει τη Βικτώρια έγκυο, πέφτει στα χέρια της Αμαλίας στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, που απαιτεί εξηγήσεις απο τη θεία της για το μωρό και τον πατέρα. 

Ο Ντίνος έρχεται αντιμέτωπος με τις παράλογες απαιτήσεις της πρώην συζύγου του, Λιζέτας.
Η Αμαλία βιώνει την εγκυμοσύνη της με παράξενα συναισθήματα. Αλλιώς ονειρευόταν τη ζωή της, δίπλα στο λατρεμένο της Ντίνο και να δημιουργούν μαζί οικογένεια. Τώρα, καλείται να φέρει στον κόσμο ένα παιδί, που είναι αποτέλεσμα βιασμού και όχι έρωτα, και να μοιραστεί τη ζωή της με έναν άντρα που δεν αγαπά, τον Πάρη.

Ψάχνοντας τυχαία σε κάποιο συρτάρι, ανακαλύπτει μια φωτογραφία της Βικτώριας την εποχή που ήταν νέα και έγκυος. Η γη φεύγει κάτω από τα πόδια της. Αρχίζει φορτικά να ζητά εξηγήσεις από τη θεία της, για το τι έγινε αυτό το παιδί, πού βρίσκεται και ποιος το μεγαλώνει. Κυρίως, όμως, την πιέζει για να μάθει ποιος είναι ο πατέρας του. Η Βικτώρια, σε δεινή θέση, δεν ξέρει πώς να χειριστεί την αποκάλυψη της κρυφής εγκυμοσύνης της, ούτε φυσικά είναι σε θέση να πει την αλήθεια, ότι πατέρας του παιδιού της είναι ο Μπουραντάς και πως το παιδί αυτό είναι ο Άγης.

Ο Ντίνος από την άλλη, προσπαθεί να ξεπεράσει τον έρωτά του για την Αμαλία στην αγκαλιά της ερωτευμένης Μιράντας. Μένουν μαζί και όλα κυλούν γλυκά και ήρεμα, μέχρι τη στιγμή που απρόσμενα εμφανίζεται στο κατώφλι του η Λιζέτα (Λαμπρινή Σκρέκα), η πρώην γυναίκα του από την Αμερική -με την οποία δεν έχουν πάρει διαζύγιο ακόμη-, μαζί με την κόρη τους. Και φυσικά εγκαθίστανται στο σπίτι του. Η κυρία Παπακώστα βιάζεται να πάρει ό,τι περισσότερο μπορεί, καθώς φοβάται ότι ο Ντίνος, που έχει γίνει ζευγάρι με τη Μιράντα, σίγουρα θα θέλει να επιταχύνει την έκδοση του διαζυγίου τους. Η Λιζέτα έχει πολύ άγριες διαθέσεις. Απαιτεί από τον Ντίνο χρήματα και μεγάλο μερίδιο από την περιουσία του, για να του δώσει διαζύγιο. Στο μεταξύ, ο Άγης χωρίζει τη Γεωργία κι εκείνη καταρρέει.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος ο Πάνος -Ο Ευθύμης φορτώνει τον φόνο στον Μαθιό

Αυτόν τον μπακ παίρνει ο Ολυμπιακός – Τι θα γίνει με Μαρσέλο

Ποιος Παπαδόπουλος: Επιστρέφει με νέα πρόσωπα που θα φέρουν το πάνω κάτω!