Η Λιζέτα πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη για να βρει τη μικρή Ειρήνη στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών καθώς η Βικτώρια την έχει «φυγαδεύσει» σε ένα ίδρυμα. Την ίδια στιγμή η Αμαλία δεν αφήνει τον Ντίνο σε ησυχία και δεν χάνει λεπτό χωρίς να του υπενθυμίζει το πόσο τον αγαπάει, ενώ ο Ντίνος της ξεκαθαρίζει για άλλη μια φορά ότι η Μιράντα είναι η γυναίκα της ζωής του.

Η Αμαλία απογοητευμένη του λέει ότι θα αλλάξει γραφείο γιατί δεν αντέχει να τον βλέπει.

Την ίδια ώρα ο Ντίνος τα λέει όλα στη Μιράντα κι εκείνη έξαλλη πιάνει την Αμαλία και τη ρωτάει γιατί δεν τους αφήνει να φτιάξουν τη ζωή τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα έναν άσχημο τσακωμό!

Στο μεταξύ η Μιράντα έχει υποψίες ότι μπορεί να έχει βγει το διαζύγιο του Ντίνου και η Λιζέτα να το κρύβει και δεν αργεί η στιγμή που οι υποψίες της επιβεβαιώνονται. Ο Βίκτωρας φτάνει στον «Παράδεισο» και τους δίνει την πιο ευχάριστη είδηση. Λέει λοιπόν ότι ο Ντίνος είναι ελεύθερος αφού το διαζύγιο με την Λιζέτα έχει βγει εδώ και καιρό!

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και αμέσως αρχίζουν να κάνουν σχέδια για το γάμο τους!
Στο μεταξύ το νέο του γάμου της Μιράντας με τον Ντίνο γίνεται η πρώτη είδηση στον «Παράδεισο» κι ενώ όλοι χαίρονται με τη χαρά του ζευγαριού, η Αμαλία με τον Μάρκο πέφτουν στα «μαύρα πανιά»! Την ίδια στιγμή η Ειρήνη πέφτει πρόσωπο με πρόσωπο στη Θεσσαλονίκη με τη Λιζέτα, η οποία της αποκαλύπτει ότι πήγε εκεί για να πάρει τη μικρή γιατί το μετάνιωσε που την άφησε! Τότε η Ειρήνη της λέει να αφήσει τον Ντίνο και την Μιράντα να υιοθετήσουν το παιδί και να φύγει, ενώ αμέσως ειδοποιεί τον Ντίνο ότι η Λιζέτα είναι στη Θεσσαλονίκη για να πάρει το κοριτσάκι. Κι ο Ντίνος δεν χάνει καιρό, φεύγει κι αυτός για τη Θεσσαλονίκη, ώστε να προλάβει πριν η Λιζέτα το πάρει και εξαφανιστεί.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας χαροπαλεύει -Αυτό είναι το τέλος του;

Μίμης Παπαϊωάννου: Αντίο σε έναν θρύλο

Μάρκος Σεφερλής: Αυτός είναι ο λόγος που πήγε στον ΣΚΑΪ