Ο Ντίνος είχε επίσης επισκεφθεί την Ντέπυ το βράδυ του φόνου στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών και μάλιστα σε έξαλλη κατάσταση. Ήθελε να λογαριαστεί μαζί της για το γεγονός ότι του έκρυψε το γράμμα της Αμαλίας, ένα γράμμα που θα μπορούσε να είχε αλλάξει τη ζωή και των δυο τους. Για να πάει να τη βρει, είπε ψέματα στη Μιράντα, η οποία τώρα το ανακαλύπτει και ζητά εξηγήσεις.

Εκείνος της λέει ότι όντως επισκέφτηκε την Ντέπυ και στη συνέχεια την Αμαλία και εκείνη τότε συνειδητοποιεί ότι ο άντρας που αγαπά δεν έβγαλε ποτέ από την καρδιά του την πρώην αγαπημένη του. Πικραμένη από τη στάση του, παίρνει μια απόφαση που την πονά πολύ. Του ζητά να χωρίσουν και αυτήν τη φορά δεν κάνει πίσω. Ο Ντίνος, από την πλευρά του, σοκάρεται. Αυτός ο χωρισμός, σε συνδυασμό με όσα έμαθε για την Αμαλία και τον πραγματικό λόγο για τον οποίο παντρεύτηκε τον Πάρη, τον κλονίζει και του δημιουργεί διλήμματα που μέχρι τώρα πίστευε ότι είχε λύσει.

Βασανισμένος από ερωτηματικά και αμφιβολίες, βρίσκεται για άλλη μια φορά στην πόρτα της Αμαλίας. Θέλει να βεβαιωθεί ότι είναι καλά μετά τις συλλήψεις του πατέρα και του αδελφού της, όμως η συνάντηση αυτή ξυπνά αισθήματα και στους δυο τους. Την ίδια στιγμή, η Μιράντα, που έχει και αυτή ανάγκη κάποιον για να ακουμπήσει, ζητά από τον Μάρκο να πάνε μαζί μια βόλτα. Όμως, η Πιπίτσα δεν αργεί να τους ανακαλύψει και έξαλλη, απαιτεί εξηγήσεις από τον άντρα της. Τέλος, η Σύρμω αντιλαμβάνεται ότι η ‘Ολγα περνά ένα δράμα στα χέρια του Αποστόλη και αποφασίζει να κάνει κάτι για να βοηθήσει τη φίλη της. Έτσι, πηγαίνει στον Γιαμαλή και του λέει ότι κάτι πολύ άσχημο συμβαίνει στο σπίτι των Βασιλείου…

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 


Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής χαροπαλεύει!

Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν Μονάχου: Το κανάλι μετάδοσης της αναμέτρησης

Σασμός: Μπαίνει η Καίτη Γαρμπή στη σειρά;