Η Βικτώρια καταστρώνει ένα νέο σχέδιο εναντίον της Μιράντας στη σειρά ο Παράδεισος των Κυριών, καθώς της παρουσιάζει μια κοπέλα, τη Νικολέτα, ως τη βιολογική της κόρη. Μάλιστα, η τελευταία δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τη Μιράντα και στη συνάντηση που έχουν της το ξεκαθαρίζει, γεγονός που τη στενοχωρεί και την απογοητεύει. Ο Ντίνος στέκεται ακόμη μία φορά στο πλευρό της και της συμπαραστέκεται, ενώ της υπόσχεται πως στο μέλλον θα πάνε όλα καλά και πως θα καταφέρουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Οι μέρες περνούν και, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, κάποια στιγμή η Νικολέτα επικοινωνεί με τη Μιράντα με αποτέλεσμα εκείνη να πετάει από τη χαρά της.‘Ετσι, λοιπόν, της προτείνει πολύ- ευγενικά να δειπνήσουν μαζί στο σπίτι της. Το κορίτσι δέχεται και ο Ντίνος με τη Μιράντα τής κάνουν το τραπέζι, ενώ όσο περνούν οι ώρες η αμηχανία έχει ξεπεραστεί και η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους.

Η σχέση της γυναίκας με τη Νικολέτα αρχίζει να κερδίζει έδαφος, παρόλο που και οι δύο αγνοούν πως δεν έχουν καμία απολύτως συγγένεια και ότι αυτό είναι ένα ακόμα σατανικό σχέδιο της Βικτώριας. Η Μιράντα είναι πολύ ευτυχισμένη, καθώς νιώθει πως ήρθε κοντά με το παιδί της. Την επόμενη μέρα σύμφωνα με το MyTV, ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα γεμίζει χαρά τον Ντίνο και την αγαπημένη του.

Συγκεκριμένα, τους ενημερώνουν από το βρεφοκομείο πως υπάρχει εκεί ένα κοριτσάκι 2 ετών και στη συνέχεια τους ρωτούν αν ενδιαφέρονται να το υιοθετήσουν. Οι δυο τους, συγκινημένοι, απαντούν χωρίς δεύτερη σκέψη θετικά και οι υπεύθυνοι τους ζητούν να καταθέσουν τα απαραίτητα έγγραφα για τη διαδικασία. Η ανυπομονησία που έχει το ζευγάρι δεν περιγράφεται, καθώς και οι δύο θέλουν όσο τίποτε άλλο να αποκτήσουν ένα παιδι.’Ετσι, στα προσεχή επεισόδια, Θα δούμε τον Ντίνο και την Μιράντα να τα καταφέρνουν και να υιοθετούν το μικρό κορίτσι!

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε απόσπασμα της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Νέο σοκ-Η Ιουλία έγκυος από τον Στάθη!

Viral: Αεροπλάνο στα Κανάρια νησιά είχε την πιο τρομακτική προσγείωση! (vid)

Έρωτας Φυγάς: Το τέλος του Στέφανου πλησιάζει-Απόπειρα δολοφονίας εναντίον του!