Ο Σίμος, θέλοντας να καταστρέψει το σχέδιο του Ντίνου και της Αμαλίας στη σειρά του ALPHA Ο Παράδεισος των Κυριών, να φύγουν στο εξωτερικό, καταφέρνει και το σκάει από τη φυλακή. Τότε πηγαίνει έξω από το σπίτι του εχθρού του, όπου συναντάει την κοπέλα και κρατώντας στα χέρια του ένα όπλο τη σημαδεύει.

Ο Πάρης, που βρίσκεται εκεί, στην προσπάθεια του να τη σώσει, μπαίνει μπροστά της με αποτέλεσμα η σφαίρα από το όπλο του Σίμου να πετυχαίνει εκείνον. Θα δούμε πως ο Πάρης τραυματίζεται σοβαρά στο χέρι και παρόλο τον πόνο που νιώθει προσπαθεί με όσες δυνάμεις τού έχουν απομείνει να εμποδίσει τον Σίμο, ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να σκοτώσει την Αμαλία. Η τελευταία, φανερά τρομοκρατημένη, τρέχει για να ξεφύγει από την εκδικητική μανία του Σίμου. Τότε ο τελευταίος καταφέρνει και ξεφεύγει από τον Πάρη και μπαίνει τρέχοντας στο αμάξι του. Επόμενος στόχος του είναι η Βικτώρια σύμφωνα με το Mytv.

Η επιθυμία του για εκδίκηση έχει επισκιάσει τη λογική του και το μόνο που θέλει είναι να πληρώσει η Βικτώρια για όλα όσα του έχει κάνει και για τα ψέματα που του έχει πει, καθώς τη θεωρεί υπεύθυνη για όσα του έχουν συμβεί. Φτάνοντας λοιπόν στη φυλακή όπου κρατείται η μητέρα του, εξουδετερώνει τους φρουρούς και πηγαίνει στο κελί της, όπου εκεί βρίσκεται και ο Χριστόφορος. Με το μάτι του να γυαλίζει από μίσος, ο Σίμος ρωτάει τη Βικτώρια για ποιο λόγο τον κατέστρεψε. Η απάντηση που δίνει η γυναίκα εξοργίζει ακόμη περισσότερο τον γιο της, ο οποίος τότε πατάει τη σκανδάλη και τη σκοτώνει ακαριαία! Μάλιστα, στη συνέχεια ο Σίμος στρέφει το όπλο προς το μέρος του και δίνει τέλος και στη δική του ζωή.

Ο Μπουραντάς είναι σοκαρισμένος και δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει, ενώ εκείνη τη στιγμή φτάνει στο κελί και ο Λεβί. Ο άντρας, βλέποντας τον γιο του νεκρό, καταρρέει, ενώ σύντομα η Αστυνομία φτάνει στο σημείο του δράματος και ζητάει από τον Χριστόφορο να δώσει κατάθεση. Όπως είναι φυσικό, η δολοφονία της Βικτώριας αλλά και η αυτοκτονία του Σίμου συγκλονίζει όλους τους ήρωες.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 13/6 spoiler: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας;

F1 Χέλμουτ Μάρκο: O Μαξ Φερστάπεν σε όποια ομάδα και να ήταν θα ήταν πάλι κυρίαρχος

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ποιος πήρε τη ζωή του Γιωργίκη Προβιού;