Ο ‘Αγης αποφυλακίζεται στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών καθώς δεν έχουν βρεθεί στοιχεία ικανά να τον ενοχοποιούν. Η χαρά όλων είναι απερίγραπτη και πολύ περισσότερο της Πολυξένης που νοιάζεται γι’ αυτόν και για όσα περνάει.

Ο Άγης για μια ακόμα φορά της εκφράζει τα αισθήματά του και της υπόσχεται να την παντρευτεί: «Αφού θέλεις να κάνεις οικογένεια, Πολυξένη μου, θα την κάνεις. Σου χαλάω εγώ χατίρι; Θα παντρευτούμε», της λέει και αμέσως το ανακοινώνει στην Αμαλία που τρελαίνεται από τη χαρά της! Του λέει ότι επιτέλους κάνει το σωστό και χαίρεται πάρα πολύ τόσο για την Πολυξένη όσο και για τον ίδιον!

Φυσικά εντελώs αντίθετη γνώμη έχει η Βικτώρια, η οποία μόλις το ακούει τρελαίνεται. Ωστόσο ο Αγης δείχνει να μην ενδιαφέρεται για την άποψή της και η Βικτώρια αποφασίζει να το πολεμήσει διαφορετικά, καθώς γνωρίζει κάποια δυσάρεστα πράγματα από το παρελθόν της κοπέλας. Ετσι πιάνει την Πολυξένη και την εκβιάζει. Της λέει να φύγει αμέσως από το σπίτι γιατί αλλιώς θα αποκαλύψει τα όσα δυσάρεστα γνωρίζει για το παρελθόν της κάτι που δεν θα αρέσει ιδιαίτερα στον Άγη!

Ετσι η Πολυξένη παίρνει τα πράγματά της και φεύγει. Τόσο ο Άγης όσο και η Αμαλία αρχίζουν να την ψάχνουν παντού. Ωστόσο η Πολυξένη έχει νοικιάσει ένα μικρό σπιτάκι και παράλληλα βρίσκει δουλειά σε ένα άλλο σπίτι. Οι μέρες περνάνε και ψάχνοντας ο Αγης την ανακαλύπτει! Της ζητάει να επιστρέψει γιατί θα τρελαθεί και εκείνη του λέει ότι δεν τη θέλει η θεία του ενώ η Αμαλία της κάνει πρόταση να έρθει να δουλέψει πωλήτρια στον «Παράδεισο», κάτι που κάνει έξαλλη τη Μιράντα.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε απόσπασμα της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

ΑΝΤ1: Σειρά αποκάλυψη με την Μαρία Καβογιάννη-Ένα ταξίδι μετά και πέρα από το θάνατο!

Tι πραγματικά ισχύει με Μαρτίνς και Ολυμπιακό

Η Γη της Ελιάς: Νεκρός ο Άρης-Τον βρίσκουν κρεμασμένο στο κελί του!