Μόλις η Στέλλα βλέπει στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, ότι αρχίζει να χάνει το παιχνίδι με τον Χριστόφορο και ότι εκείνος, όχι μόνο δεν πέφτει στην παγίδα της, αλλά είναι έτοιμος να την ξεσκεπάσει και να την πετάξει έξω, καταστρώνει ένα σατανικό σχέδιο, ώστε να δημιουργήσει σε όλους ενοχές!

Πηγαίνει στο δωμάτιο του Χριστόφορου και παίρνει μαζί της χάπια,  όπου σκηνοθετεί την αυτοκτονία της. Ξαπλώνει στο κρεβάτι του, κάνει την αναίσθητη έχοντας  δίπλα της άδεια κουτιά από χάπια, ώστε να φαίνεται ότι τα έχει πάρει. Ο Χριστόφορος αμέριμνος μπαίνει στο δωμάτιό του και έρχεται αντιμέτωπος με αυτό το φρικτό θέαμα: Τη Στέλλα χωρίς αισθήσεις και με τα χάπια σκορπισμένα. Ο Χριστόφορος τα χάνει και πανικόβλητος φωνάζει για βοήθεια! Την πάνε στο νοσοκομείο, όπου εκεί οι γιατροί με κάτι απλό και προληπτικά μια πλύση στομαχου, τους λένε ότι η κοπέλα είναι καλά αλλά έχουν την εντύπωση ότι πρέπει να τη δει ψυχίατρος μιας και το θέμα της είναι καθαρά ψυχολογικό!

Οπως είναι φυσικό, αυτο το περιστατικό τούς επηρέασε όλους και κυρίως τον Χριστόφορο που της μίλησε άσχημα, αλλά και την Αμαλία που πιστεύει ότι θα μπορούσε να την έχει ακόμα πιο κοντά της και να της φερθεί σαν πραγματική αδερφή!

Η σκηνοθετημένη απόπειρα κάνει τους πάντες να αλλάξουν στάση απέναντί της. Οι εξετάσεις της είναι καλές ενώ καταφέρνει να ξεγελάσει ακόμα και τον ψυχίατρο!

Μάλιστα η Αμαλία προτείνει να κρατήσουν τη Στέλλα στη δουλειά και να πληρώνει εκείνη μέρος του μισθού της. Όλα αυτά όμως θα αποκαλυφθούν στη Ματούλα αφού η Στέλλα, νομίζοντας ότι είναι μόνη, αρχίζει να χορεύει και να χοροπηδάει κάτι που βλέπει η μάνα της όταν μπαίνει ξαφνικά!

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Η απόλυτη ανατροπή-Τέλος ο Μιχαήλ-Ο Μάρκος είναι ο νέος αρχηγός!

H Luisinha Oliveira εθεάθη στην Βραζιλία και μάλλον επέστρεψε στον αστέρα της F1 Lando Norris

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Παίρνει θέση στην κόντρα Καινούργιου-Σκορδά- Έτσι «τελειώνει» την Super Κατερίνα