Ο Παράδεισος των Κυριών στον Αlpha έχει καταφέρει από την πρώτη μέρα προβολής του να κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, με τις ερμηνείες των ηθοποιών να ξεχωρίζουν.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι φυσικά και η Θεοδώρα Τζήμου, η οποία υποδύεται εξαιρετικά τον πιο…. αντιπαθή χαρακτήρα της σειράς. Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο Tv24, δίνοντας το δικό της spoiler για το μέλλον.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων:

-Τώρα ήρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε. Η Βικτώρια είναι στη φυλακή. Η κατάθεση της Λιζέτας την καίει.

-Ποιος να το φανταζόταν ότι αυτή η γυναίκα θα βρεθεί πίσω από τα σίδερα!

-Αυτό που θα κάνει είναι τα γλυκά μάτια του Δούβρη να την απαλλάξει με έναν τρόπο από τις κατηγορίες. Θα πέσει στη σαγήνη της;

-Δεν ξέρω, αλλά εκείνη θα κάνει την προσπάθειά της. Το τι θα γίνει μετά θα το δούμε στη συνέχεια. Πάντως δεν θα είναι τόσο εύκολο για εκείνη να πετύχει τον σκοπό της γιατί όταν πάει να αποφυλακιστεί, έρχεται ένα ακόμη χτύπημα. Παρ’ όλα αυτά, εγώ πιστεύω σε αυτήν.

-Η σχέση της Βικτώριας με τον Άγη, μετά την αποφυλάκισή του, φαινόταν να ομαλοποιείται. Τώρα που εκείνη είναι στη φυλακή και κατηγορείται για τόσους φόνους πώς θα εξελιχθεί;

-Προφανώς τον δυσκολεύει όλο αυτό. Έτσι κι αλλιώς αυτό το μεταξύ τους θέμα κατά τη γνώμη μου δεν έχει λυθεί. Δεν ξέρω τι θα γίνει αργότερα. Είναι ένα δύσκολο προς επίλυση ζήτημα γιατί ο Άγης έχει κάνει κάποια προσωπικά βήματα και βρίσκεται σε άλλη φάση της ζωής του.

Θα πρέπει να κάνει κάτι πολύ δυνατό για να δεθεί μαζί της. Μέχρι στιγμής δεν νομίζω σε αυτόν τον κύκλο ότι υπάρχει χώρος γι’ αυτή τη σχέση. Φαίνεται πως πλέον όλοι την έχουν ικανή για όλα. Η Βικτώρια στο εξής θα πορευτεί μόνη.

Ο παράδεισος των κυριών: Δείτε το trailer του επόμενου επεισοδίου 

 

Όλες οι ειδήσεις

Ελληνική Showbiz – Gossip: Η Ζωή που υπόσχεται αγάπη, ο χαμός με τη Ζέτα και ο Τράκας με ύφος Buckingham!

Δε σταματάει να το «παλεύει» ο Αντόνιο Κορδόν – Ξεκάθαρος ο στόχος του για προπονητή!

Μαύρο Ρόδο: Η Τασούλα τσακίζει την Γιάννα