Απανωτά θα είναι τα χτυπήματα για την Αμαλία στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών. Ωστόσο η αποκάλυψη ότι η Βικτώρια είναι η πραγματική μάνα του Άγη θα τη συγκλονίσει και θα ανοίξει τον δρόμο για άλλες πιο μεγάλες και τραγικές αποκαλύψεις.
Η νεαρή κοπέλα προσπαθεί να συμβιβαστεί και να κάνει υπομονή στη νέα της ζωή. Ωστόσο ο Αποστόλης πάνω σε έναν καβγά με τον Πάρη παρεκτρέπεται για πρώτη φορά σε βαθμό που ξεπερνάει τα όρια. Τον χτυπάει, ενώ αποκαλύπτει στην Αμαλία ότι ξέρει για τον βιασμό της από τον γιο του και την εγκυμοσύνη της.

Ο Πάρης ανησυχεί ότι έχασε την Αμαλία οριστικά, αλλά εκείνη του δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει αν θέλει πραγματικά να την κρατήσει κοντά του… Το δεύτερο χτύπημα όμως είναι πιο δυνατό και αναπάντεχο.

Όλα αρχίζουν όταν ο Χριστόφορος έρχεται σε ρήξη με τον Άγη για τον χωρισμό του με τη Γεωργία. Στη συνέχεια όμως έρχεται σε ρήξη και με τη Βικτώρια, η οποία υπερασπίζεται τον Αγη. Οι δυο τους ανταλλάσσουν βαριά λόγια, με τη Βικτώρια να το φτάνει στα άκρα και να τον απειλεί ότι θα τα πει όλα στον Αγη, ότι αυτή είναι η πραγματική του μητέρα. Οτι είναι γιος του Χριστόφορου και της Βικτώριας. Πάνω στον καβγά και εκεί που ανταλλάσσουν σκληρά λόγια, τα ακούει όλα η Πολυξένη, που παθαίνει σοκ. Το μεγάλο μυστικό της Βικτώριας αποκαλύπτεται και φυσικά η Πολυξένη δεν πρόκειται να το κρατήσει για τον εαυτό της. Ψάχνει για αποδείξεις κρυφά και τελικά ανακαλύπτει μια φωτογραφία παλιά που δείχνει τη Βικτώρια έγκυο. Η Αμαλία μαθαίνει από την Πολυξένη το μεγάλο μυστικό της Βικτώριας και αποφασίζει να την αντιμετωπίσει στα ίσα. Λίγο αργότερα ο Χριστόφορος έρχεται σε σύγκρουση με τη Βικτώρια όταν μαθαίνει για τη φωτογραφία που έφτασε στα χέρια της Αμαλίας.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 10/1: Το λασπόλουτρο θύμισε… Σαλαγκούδη και προκάλεσε τσουνάμι στα social

ΑΕΚ: Ο Σιμάνσκι τρέλανε τους σκάουτ και τις ξένες ομάδες!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Χάνει την ψυχραιμία του ο Χριστόφορος- Αυτός είναι ο λόγος!