Ο Αποστόλης στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, μετά την ενέδρα της αστυνομίας και απογοητευμένος από την προδοσία του γιου του επιστέφει στη Μάγια, που είναι το μόνο άτομο που μπορεί να εμπιστευτεί.

Όμως, την ίδια στιγμή που η Μάγια παρηγορεί στην αγκαλιά της τον Αποστόλη, μπαίνει ξαφνικά ο Φώτης και του επιτίθεται ενώ βγάζει μαχαίρι για να τον σκοτώσει!  Η Μάγια έντρομη μπαίνει στη μέση για να τον προστατέψει και ο Φώτης τη μαχαιρώνει κατά λάθος.

Ο Αποστόλης φεύγει και πηγαίνει στο σπίτι του Χρήστου, όπου εκεί φτάνει και η Βικτώρια. Αφού συζητούν τα μέχρι στιγμής δεδομένα, καταλαβαίνουν ότι ο κλοιός στενεύει και είναι θέμα ωρών να επέμβει η αστυνομία. Στο μεταξύ, ο Χρήστος έχει άλλη άποψη και είναι έτοιμος να κάνει ακόμη ένα φόνο.

Κι αυτή τη φορά ο στόχος του είναι ο Αποστόλης. Ωστόσο, συνειδητοποιεί, πως αν το κάνει είναι καταδικασμένος. Με τη βοήθεια της Βικτώριας, ψάχνουν τρόπο να μπορέσουν να ξεφύγουν και να μην αποκαλυφθούν τα πάντα στην αστυνομία. Ετσι προτείνουν μια λύση στον Αποστόλη. Να παραδοθεί και να τα ρίξει όλα στον Δούβλη λέγοντας ότι ακόμα και αυτός, είναι θύμα του!

Ο Αποστόλης βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα μετά την πρόταση που του έκαναν η Βικτώρια και ο Χρήστος. Λίγο αργότερα, η Φρόσω ανυποψίαστη ανοίγει την εξώπορτα του σπιτιού και βλέπει μπροστά της τον Αποστόλη. Η κοπέλα τα χάνει και φωνάζει την Ολγα, η οποία μόλις τον βλέπει αρχίζει να ουρλιάζει ζητώντας του να φύγει και εκείνος έντρομος προσπαθεί να τη σταματήσει! Της λέει να μη φωνάζει και ότι θα παραδοθεί!

Αμέσως μετά, ο Αποστόλης παραδίνεται στην αστυνομία και «πουλάει το παραμύθι» που έστησαν με τον Χρήστο και τη Βικτώρια. Προσπαθεί να πείσει τους αστυνομικούς ότι ο Δούβλης βρίσκεται πίσω από όλα τα εγκλήματα και ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Βικτώρια υπήρξαν τα θύματά του.

Στο μεταξύ, ο Πάρης τον επισκέπτεται στο κρατητήριο και ο Αποστόλης του υπόσχεται πως είναι το μοναδικό άτομο, που πρόκειται να εκμυστηρευτεί αλήθεια!

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτοί μπαίνουν στη φυλακή-Τους «τελειώνει» ο Γιακωβάκης!

Το καθιερωμένο γεύμα των οδηγών F1 στο τέλος της σεζόν και κάποιοι λείπουν…

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος διαλύει τα πάντα-Λέει την τελευταία του κουβέντα και ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου!