Ο Σίμος στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, αφού άναψε φωτιές στη Μιράντα και τον Ντίνο, καθώς έδωσε την εντύπωση στον Ντίνο ότι η Μιράντα ξέρει και είναι σύμφωνη με τις αποφάσεις που παίρνει για τον «Παράδεισο», τώρα παριστάνει τον πυροσβέστη.

Ωστόσο η ζημιά που έχει προκαλέσει στη σχέση του ζευγαριού είναι μεγάλη. Ο Ντίνος συνεχίζει να είναι θυμωμένος με τη Μιράντα, που ενώ ήξερε τις κινήσεις του Σίμου, δεν του είπε τίποτα.

Στο μεταξύ ο Σίμος τρέχει πανικόβλητος να βρει τη Βικτώρια στο νοσοκομείο μαζί με την Αμαλία αφού μαθαίνουν τι έχει συμβεί και έχει αφήσει κάποιες εκκρεμότητες σχετικά με παραγγελίες στον «Παράδεισο». Ετσι, κάτω από την πίεση του χρόνου, ο Ντίνος και η Μιράντα είναι αναγκασμένοι να αποφασίζουν χωρίς αυτούς για την παραγγελία των αποκλειστικών μοντέλων. Όπως λέει ο Ντίνος δε γίνεται να περιμένουν μέχρι να γυρίσει ο Σίμος και αποφασίζει να προχωρήσει την παραγγελία.

Για άλλη μία φορά η επαγγελματική κίνηση θα μετατραπεί σε προσωπική σύγκρουση με την Μιράντα. Του λέει πως είναι ανθρώπινο που λείπει μιας και είναι στο νοσοκομείο. Το ζευγάρι τσακώνεται άσχημα  ενώ τη θέση του Ντίνου παίρνει και ο Μάρκος που λέει στη Μιράντα ότι καλό θα είναι να μην αφήνουν πίσω τη δουλειά τους για τα προσωπικά!

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε απόσπασμα του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Το προξενιό της Ιουλίας: Δύο οικογένειες ζουν έναν εφιάλτη-Θύματα μίσους ο Γρηγόρης και η Ιουλία

Ο Max Verstappen παγκόσμιος πρωταθλητής στο Κατάρ αν…

Οι Πανθέοι: Αυτή η δολοφονία αναστατώνει την οικογένεια-Ποιος φοβάται τον νεκρό;