Η Ματούλα ετοιμάζεται να κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη στη Μιράντα και ο Χρηστίδης στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών βάζει σε εφαρμογή το επόμενο στάδιο του σχεδίου του. Τηλεφωνεί στη Βικτώρια και τη λέει να του βγάλει διαβατήριο και να του δώσει χρήματα.

Την ίδια ώρα η Πιπίτσα δανείζεται χρήματα για τον γάμο και λέει ψέματα στον Μάρκο ότι τα πήρε από τους δικούς της, ενώ την έχει επισκεφθεί ο Πάρης και της έχει δώσει χρήματα. Ο Σωτήρης, με τον κίνδυνο να βρει τον μπελά του, συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση της δολοφονίας της Ντέπυς Βλαστού και ανακαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό, το οποίο μπορεί να ανατρέψει όλα τα δεδομένα, καθώς η ιατροδικαστική γνωμάτευση κάνει λόγο για αιτία θανάτου το ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Ετσι ο Γιαμαλής ζητάει από κάποιους στην υπηρεσία να μεσολαβήσουν να γίνει εκταφή. Την ίδια στιγμή ο Χριστόφορος προσπαθεί να πείσει την Αμαλία να παραιτηθεί από τη δουλειά της και της λέει ότι θα της ανοίξει ατελιέ φωτογραφίας.

Η Αμαλία ψάχνει για τη Βάσω και ο Άγης δέχεται ένα τηλεφώνημα που του δίνει χαρά, ενώ ο Ντίνος με τη Μιράντα και την Ειρήνη πηγαίνουν στην Πάτρα γιατί ανησυχούν για τους γονείς της Μιράντας.

Στο μεταξύ, η κυρία Βάσω αιφνιδιάζει την Αμαλία καθώς πηγαίνει στον «Παράδεισο» και της ζητάει χρήματα κλαίγοντας για τον άρρωστο πατέρα της για να του αγοράσει φάρμακα, αρχίζοντας την «επιχείρηση» απόσπασης χρημάτων…

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

ΣΚΑΪ: Τέλος ο Νίκος Μουτσινάς-Αυτό συνέβη!

Τι ισχύει με Ολυμπιακό και Πέλκα!

Παγιδευμένοι: Αποκαλύπτεται το έγκλημα του Σπύρου-Ανδρέας και Σταύρος ξεδιαλύνουν το φόνο!