Η Γεωργία στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τον Πάρη και η Ζηνοβία πιέζει τη Φωφώ να προχωρήσει τη μήνυση κατά του συζύγου της για μοιχεία. Συγχρόνως η Ολγα μαθαίνει την αλήθεια για το κτίριο του «Παραδείσου». Ανακαλύπτει ότι ανήκε στον Αριστείδη και ότι είχε πλαστογραφηθεί η υπογραφή της, ενώ παράλληλα ανακαλύπτει ότι ο «Παράδεισος» πουλήθηκε και μάλιστα την ίδια στιγμή που ο Αποστόλης δίνει τα χέρια με τον Ντίνο, κάτι που θα μάθει και ο Πάρης και θα γίνει έξω φρενών.

Το καινούριο δολοφονικό σχέδιο της Βικτώριας μπαίνει σε εφαρμογή και ο «απεσταλμένοε» της, που είναι ένας ξάδελφος της Ματούλας, βρίσκεται έξω από το δωμάτιο του νοσοκομείου που νοσηλεύεται ο Θανάσης με σκοπό να τον σκοτώσει, αλλά ο Χρηστίδης ήδη το έχει σκάσει. Στο μεταξύ η Κούλα θέλοντας να κερδίσει πίσω τις φίλες της περνάει ένα δύσκολο βράδυ με τη Σύρμω και τον Πασχάλη, ενώ η Ολγα και ο Πάρης περιμένουν τον Αποστόλη για να ξεκαθαρίσουν επιτέλους τι συμβαίνει με τον «παράδεισο».

Ο Χριστόφορος κινδυνεύει να χάσει την αγάπη και την εκτίμηση της Αμαλίας, ενώ εκείνη νιώθει προδομένη από όλους. Την ίδια στιγμή ο Ντίνος λέει ένα ψέμα στη Μιράντα για να συναντήσει την Αμαλία και ο Αποστόλης συνειδητοποιεί για πρώτη φορά πόσο μεγάλο κακό έχει κάνει στον γιο του, καθώς σε ένα ξέσπασμά του ο Πάρης τού λέει: «Ποτέ δεν με αγάπησες. Ποτέ δεν με έκανες να νιώσω παιδί σου». Παράλληλα και η Γεωργία βάζει στη θέση του τον Αγη: «Δεν σε έχω ανάγκη, Θα γεννήσω το παιδί μου, είτε μόνη μου είτε με κόποιον άλλον», του ξεκαθαρίζει κι εκείνος για πρώτη φορά αισθάνεται τόσο άσχημα απέναντί της και καταρρακωμένος βρίσκει παρηγοριά στα λόγια της Ματούλας. Στο μεταξύ ο Χρηστίδης δείχνει αποφασισμένος να καταστρέψει τη Βικτώρια, ενώ εκείνη οργανώνει το σχέδιο που θα τη βοηθήσει να απαλλαγεί οριστικά από τον Ζήση.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Η Υβόννη «καρφώνει» την Άννα στον Αλέκο-Αυτή είναι η εκδίκησή του!

Η ξεχωριστή συμφωνία Ολυμπιακού – Πασχαλάκη

Αυτή η νύχτα μένει: Στρατής και Θοδωράκης συνεργάζονται κατά του Διαγόρα!