Μία αποκάλυψη αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή των ηρώων στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών. Στα προσεχή επεισόδια η Αμαλία μαθαίνει πως είναι υιοθετημένη, ενώ η Βικτώρια πυροβολεί τον Χρηστίδη έξω από το σπίτι της…
Ο Χρηστίδης θέλοντας να εκδικηθεί τη Βικτώρια, ψάχνει να βρει τρόπο για να αποκαλύψει στην Αμαλία πως είναι ο βιολογικός της πατέρας. Στη συνέχεια της σειράς θα δούμε πως ο άντρας το σκάει από το νοσοκομείο και πηγαίνει στο σπίτι της Αμαλίας.

‘Εξω στον κήπο, λοιπόν, της λέει πως ξέρει την αλήθεια για τον πατέρα της, αλλά πριν προλάβει να της πει το μεγάλο του μυστικό ακούγονται οι σειρήνες ενός περιπολικού της Αστυνομίας και φεύγει τρέχοντας για να αποφύγει τη σύλληψη. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, η Αμαλία αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι σοβαρό συμβαίνει και ρωτάει τον Χριστόφορο αν είναι υιοθετημένη. Ο άντρας σαστίζει και το αρνείται κατηγορηματικά.

Σύντομα, όμως, ο Πάρης αποκαλύπτει στην πρώην αγαπημένη του πως οι γονείς της την είχαν υιοθετήσει. Τότε ο κόσμος της Αμαλίας γκρεμίζεται και δίχως να χάσει χρόνο ζητάει εξηγήσεις από τον πατέρα και τη θεία της.

Ο Χριστόφορος παραδέχεται πως την είχε υιοθετήσει μαζί με τη μητέρα της, χωρίς να της αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες. Η στάση της κοπέλας τον ξαφνιάζει ευχάριστα, καθώς του εξομολογείται πως δεν είναι θυμωμένη μαζί του και ότι δεν θέλει να γνωρίσει τους βιολογικούς της γονείς. Βέβαια, όπως είναι φυσικό, το γεγονός αυτό την έχει επηρεάσει και κάποια στιγμή εκμυστηρεύεται το μεγάλο της μυστικό στον Ντίνο. Ο τελευταίος σοκάρεται και στέκεται στο πλευρό της προσπαθώντας να τη στηρίξει ψυχολογικά, ενώ την παροτρύνει να ψάξει στοιχεία στο βρεφοκομείο της Βικτώριας για τους γονείς της, καθώς είναι σίγουρος για την εμπλοκή της στην υιοθεσία.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Χαμός με τις αποκαλύψεις για τον νεκρό Κοσμά-Αυτός χάνει τον ύπνο του

Η νέα «τρελή» μεταγραφή του Μαντί Καμαρά

Μαύρο Ρόδο: Η Κύρα κάνει την ανατροπή-Ο Θέμης σκοτώνει τον Βίκο;