Η Αμαλία και ο Ντίνος ετοιμάζονται να φύγουν για τη Βαρκελώνη στη σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών. Συγκινημένη, η Σύρμω ακούει τα παιδιά της να της λένε ότι θα χαρούν πολύ αν συνεχίσει τη ζωή της με τον Θωμά… Η Ειρήνη ανακοινώνει στον Ντίνο κάτι που θα τον εκπλήξει ευχάριστα.
Ο Λεβί επισκέπτεται τον Σίμο στη φυλακή για να τον αποχαιρετήσει, καθώς φεύγει για τις Βρυξέλλες. Όταν φύγει ο Λεβί, ο Σίμος θα δει τη φωτογραφία που του έχει στείλει η Δωροθέα… Θα προσπαθήσει να πείσει τον φρουρό να τον φωνάξει πίσω, αλλά εκείνος δεν το κάνει.

Το μαγαζί τα πηγαίνει περίφημα, και τα μαγιό για ακόμα μία χρονιά γίνονται ανάρπαστα. Ο Ντίνος αποχαιρετά τη μητέρα του, που επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη. Η Μιράντα, πιεσμένη από όλα αυτά που της συμβαίνουν, εξομολογείται στην Ειρήνη όσα νιώθει αληθινά.

Μια είδηση που θα μάθει ο Αποστόλης θα τον οδηγήσει στον Χριστόφορο, με σκοπό να τον παρακαλέσει για ακόμα μια φορά για τον Πάρη και τη Γεωργία. Η Ματούλα και η Στέλλα βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Χρήστος, αν και δείχνει ψύχραιμος, δεν είναι… Ετοιμάζεται να δείρει τη Στέλλα για το γράμμα και η Ματούλα τον πυροβολεί.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 31/5 spoiler: Θα γίνει ατομικό το παιχνίδι;

Με τα δεδομένα που υπάρχουν στην ΠΑΕ Άρης, η παραμονή Μάντζιου είναι η πιο safe επιλογή

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης σώζει την Ιουλία- Εκεί την κρύβει