Η Ειρήνη στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, μαθαίνει ότι στο παρελθόν ο Ντίνος είχε ερωτική σχέση με την Ντέπυ, η οποία ήταν σύντροφος του Αριστείδη. Το γεγονός αυτό τη σοκάρει, καθώς τα δύο αδέλφια είχαν σχέση με την ίδια γυναίκα.

Η Ειρήνη, λοιπόν, ζητάει εξηγήσεις από τον γιο της λέγοντάς του πως δεν φέρθηκε σωστά στον καλύτερό του φίλο.’Ομως εκείνος της ορκίζεται πως μόνο μία φορά είχε γίνει κάτι μεταξύ τους.

Την ίδια μέρα, η Ντέπυ με τον Άγη πηγαίνουν στην τράπεζα. Εκεί βρίσκεται και ο Αποστόλης, ο οποίος όταν βλέπει την κοπέλα γοητεύεται. Παράλληλα, ο Μάρκος είναι έξαλλος με τη συμπεριφορά του Άγη απέναντι στην κόρη του και για πρώτη φορά γίνεται βίαιος απέναντί του. Οι ώρες περνούν και ο Ντίνος έρχεται σε σύγκρουση με τη μητέρα του και τη Ζηνοβία. Τότε, ακόμη μία φορά, η Μιράντα τού δείχνει πόσο πολύ τον αγαπάει. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η έρευνα του υπαστυνόμου Γιαμμαλή προχωράει και φέρνει στην επιφάνεια νέα στοιχεία, με τον κλοιό να στενεύει επικίνδυνα για τη Βικτώρια.

Στο αποψινό επεισόδιο ο Αποστόλης προσπαθεί να πείσει τη σπιτονοικοκυρά του Πασχάλη να του πουλήσει το σπίτι και το ζαχαροπλαστείο. Τα νέα της Όλγας ταράζουν έντονα τη Σύρμω και μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Μεμά. Η Ειρήνη ανακαλύπτει κάτι που την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της και η Ντέπυ αποκτά έναν καινούργιο θαυμαστή. Τι είναι αυτό που θα προτείνει η Ντέπυ στον Άγη και θα τον βγάλει από τα ρούχα του; Γιατί θα έρθουν σε σύγκρουση η Ειρήνη με τον Ντίνο και ποιος είναι ο λόγος που η Βικτώρια θα φτάσει ένα βήμα πριν από την ολοκληρωτική καταστροφή;

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

 

Survivor Twitter 21/3: Το απόλυτο κράξιμο στα social για τη γονατιά που δεν έγινε ποτέ

Η διακοπή θα κάνει καλό ή κακό στον Ολυμπιακό;

Star: Στον «πάγο» το GNTM