Ο Αποστόλης στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, προτείνει στον Πάρη να κατηγορήσει τον Ντίνο για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Την ίδια ώρα η Όλγα πείθει την Αμαλία να πάει στο νοσοκομείο να δει τον Πάρη και εκεί μαθαίνει κάτι που την ταράζει πολύ: «0 φίλοs σου πήγε να με σκοτώσει αυτή τη φορά», ισχυρίζεται και η Αμαλία δεν μπορεί να πιστέψει κάτι τέτοιο.

Ο Θανάσης συνεχίζει να εκβιάζει την Μιράντα κι εκείνη παίρνει μια σημαντική απόφαση. «Ή αφήνεις ήσυχο τον Παπακώστα ή θα μάθουν όλοι ποιος είσαι και τι μού έχεις κάνει. θα τα πω όλα αν δεν σταματήσεις να τον καταδιώκεις», τον απειλεί και ο Χρηστίδης τα χάνει. Τα εγκαίνια του Παραδείσου έχουν προκαλέσει μεγάλη εντύπωση σε όλη την κοσμική Αθήνα. Οι υπάλληλοι του καταστήματος βρίσκονται σε αναταραχή, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Η Πιπίτσα κοιτάζει με μισό μάτι τη Μιράντα, ενώ η Γιωργία βλέπει τον Άγη που συνοδεύεται από τη Δάφνη και απογοητεύεται. Συγχρόνως, η συνάντηση του Ντίνου και της Αμαλίας φέρνει αλλαγές από τις οποίες κάποιοι θα ευνοηθούν. Η ψυχολογία της Μιράντας βλέποντας τον Ντίνο ξανά με την Αμαλία, θα δοκιμαστεί για ακόμη μια φορά.
Ο Πάρης θα έρθει αντιμέτωπος με καταστάσεις που τον πληγώνουν.

Ο Θανάσης γυρίζει πίσω στον «τόπο του εγκλήματος», στην Πάτρα, και εκεί πέφτει πάνω σε πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις, καθώς το παρελθόν έρχεται και πάλι να τον στοιχειώσει, γεγονός που θα έχει αντίκτυπο στις ζωές πολλών ανθρώπων από το περιβάλλον του. Την ίδια στιγμή ο Χριστόφορος και η Βικτώρια παίρνουν μια πληροφορία φωτιά από την Όλγα: «Καλά, δεν το ξέρατε ότι ο Παπακώστας είναι παντρεμένος στο εξωτερικό; Που ζείτε;», είναι τα λόγια της – και πέφτουν από τα σύννεφα. Η Βικτώρια χαίρεται με αυτή την εξέλιξη καθώς πλέον ο δρόμος θα είναι ανοιχτός για να πείσει την Αμαλία να παντρευτεί τον Πάρη, ενώ ο Χριστόφορος σκέφτεται πώς θα το πάρει η κόρη του. Λίγο αργότερα η Αμαλία ζητά από τον Χριστόφορο και τη Βικτώρια να της μιλήσουν για τον Ντίνο, αλλά έρχεται αντιμέτωπη με πράγματα που Θα τη σοκάρουν: «Δεν θέλουμε να σε στενοχωρήσουμε, αλλά ο Παπακώστας σου έχει πει ψέματα. Σε κορόιδευε. Είναι παντρεμένος και το κρύβει», της αποκαλύπτουν και η κοπέλα καταρρέει.

Η κυρία Γιαννούλα, η μητέρα τηs Μιράντα, είναι αποφασισμένη αυτή τη φορά να μην κλείσει το στόμα της και μετά από τόσα χρόνια αποφασίζει να σταθεί στην κόρη της με όποιο κόστος. Στο μεταξύ ο Αγης φαίνεται ότι Θα κάνει τα πάντα για να πετύχει τον σκοπό του και να καταφέρει να «ρίξει» τη Γεωργία, ενώ η Δάφνη δεν μπορεί να κρύψει τη δυσαρέσκειά του… Την ίδια ώρα η Βικτώρια πιέζει τον Χρηστίδη να πάει στο νοσοκομείο «Πήγαινε σήμερα κιόλας, Θα σου καταγγείλει τον Παπακώστα ότι πήγε να τον σκοτώσει. Αυτή είναι η ευκαιρία να τον κλείσεις μέσα», τον προτρέπει.

Ο αστυνόμος Χρηστίδης στη σειρά του ALPHA επισκέπτεται το νοσοκομείο, όμως τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα σχεδίαζε, καθώς στο δωμάτιο ο Πάρης δεν είναι μόνος, αλλα κοντά του βρίσκεται η Αμαλία.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το αποψινό τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Έγκυος αλλά από ποιον η Ιουλία-Στάθης ή Κουράκος οι επίδοξοι μνηστήρες;

Πετρέλαιο θέρμανσης: Τότε ξεκινά η διάθεση του – Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις

Maestro: Έτσι γεννιέται η παράνομη σχέση Κλέλιας – Ορέστη