Η επιτυχημένη σειρά  Ο Παράδεισος των κυριών, επιστρέφει με νέα επεισόδια τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 20.00. Το 1964 φαίνεται να ξεκινά ελπιδοφόρα για κάποιους ήρωες, αλλά μια στιγμή είναι αρκετή για να ανατραπούν τα πάντα!

Η απόπειρα ληστείας που γίνεται στον Παράδεισο έχει απροσδόκητη κατάληξη, ενώ ο Αποστόλης βρίσκεται σε δύσκολη θέση απέναντι στην οικογένειά του.

Μέσα στον «Παράδεισο» η ληστεία βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά τα πράγματα για τον ληστή δεν πάνε ακριβώς όπως τα έχει σχεδιάσει, καθώς ο Πασχάλης αντιλαμβάνεται τι γίνεται και ειδοποιεί την αστυνομία.

Οι ανατροπές και οι συγκρούσεις μέσα στο μαγαζί είναι πολλές και επηρεάζουν όλους όσοι βρίσκονται παγιδευμένοι εκεί.

Η Όλγα για πρώτη φορά θα υποψιαστεί ποια μπορεί να είναι η αλήθεια που κρύβεται πίσω από το κτίριο του καταστήματος και το ρόλο που έχει παίξει ο άντρας της, Αποστόλης. Το μέλλον του «Παραδείσου» μοιάζει θαμπό μετά τις εξελίξεις. Όλοι στέκονται δίπλα στον Ντίνο και προσπαθούν, με όποιον τρόπο μπορούν, να τον στηρίξουν.
Ο Χριστόφορος βλέπει πως η απόφασή του να βοηθήσει την Ντέπυ μπορεί να του βγει σε κακό. Το σχέδιο του Ζήση, για να εμποδίσει τον Ντίνο από το να αποπληρώσει το χρέος του, δεν πάει όπως το περίμενε. Ο Αποστόλης έρχεται σε δύσκολη θέση εξαιτίας του και για ακόμη μια φορά βρίσκεται απολογούμενος στην Όλγα και στον Πάρη. Η Αμαλία φτάνει στα όριά της μετά την αποκάλυψη που της κάνει ο Αποστόλης και έρχεται σε σύγκρουση με τον Πάρη.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Στην πρεμιέρα του Survivor All Star το ξεκίνημα είχε και ακατάλληλα πλάνα – Αυτό έλειπε!

ΠΑΟΚ: Το πήραν απόφαση! Βγήκε στην αγορά για επιθετικό!

Αυτή η νύχτα μένει: Τι συμβαίνει με την 2η σεζόν στον ALPHA