Η Γεωργία στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, μιλάει με τον Πάρη ο οποίος της λέει ότι δε θυμάται τίποτα και την παρακαλεί να προστατέψει το παιδί και να φύγουν μακριά του αφού ίσως είναι πιο επικίνδυνος απ΄ό,τι πίστευε!

Η Γεωργία το δέχεται με πολύ πόνο και φεύγει. Την ίδια στιγμή, ο Ρένος και ο Στέφανος περνάνε τα Χριστούγεννα μαζί, όμως το πρωί όταν ο Στέφανος τον πλησιάζει την ώρα που κοιμάται και του χαϊδεύει το πρόσωπο, ο Ρένος ξυπνά και γίνεται έξαλλος μαζί του! Του λέει να σηκωθεί και να φύγει και να μην τολμήσει να ξαναπλησιάσει!  Ο Ρένος γίνεται κομμάτια.

Στο μεταξύ, η Μιράντα απελπισμένη, θέλει να κόψει στον Ντίνο κάθε ελπίδα επανασύνδεσήs τους, και του επιβεβαιώνει το ψέμα του Φώτη ότι είναι και πάλι ζευγάρι! Παράλληλα ο Σίμος προσπαθεί να πείσει την Αμαλία να βοηθήσει τη Νέλλυ καταγγέλλοντας και η ίδια στην αστυνομία τον βιασμό της από τον Πάρη.
Στο μεταξύ, η Βικτώρια και ο Χρήστος κάνουν τα πάντα για να «ξηλώσουν, τον Σωτήρη που έχει φτάσει ένα βήμα από την αλήθεια.

Η Αμαλία πηγαίνει και συναντάει τη Νέλλυ, η οποία συνεχίζει να παίζει τον ρόλο της με επιτυχία. Την πείθει για το πόσο σημαντικό είναι να υποστηρίζουν η μια την άλλη και να καταγγείλουν τον Πάρη, έτσι ώστε να προστατέψουν τις υπόλοιπες γυναίκες.

Την ίδια στιγμή όμως, ο Πάρης αποφυλακίζεται μέχρι τη δίκη. Η Βικτώρια και ο Χρήστος προσπαθούν να ξηλώσουν τον Σωτήρη και βρίσκουν τρόπο μέσω του Δημοσθένη, που αρχίζει να τον πλησιάζει η Βικτώρια πηγαίνοντας να ηρεμήσει τον Αποστόλη ο οποίος είναι έξαλλος που δεν αποφυλακίστηκε.

Την ίδια ώρα ο Χριστόφορος είναι αποφασισμένος να κλείσει τον Πάρη στη φυλακή και να πάρει την κηδεμονία του παιδιού της Γεωργίας και του Άγη. Η Γεωργία ωστόσο του δείχνει ότι δε θα ανεχτεί τις απειλές του!

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA


Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Ο Μιχαήλ κάνει την ανατροπή και προκαλεί σεισμό στον πύργο-Η Θεοφανώ στη φωτιά!

Michael Schumacher F1: Η κατάσταση του είναι τόσο τραγική που δεν θα το ευχόσουν ούτε στον χειρότερο εχθρό σου

Το Ναυάγιο: Τέλος η σειρά-Πότε επιστρέφει