Το σήριαλ «Ο παράδεισος των κυριών» που προβάλλεται από το κανάλι του «ALPHA», είναι από τα τηλεοπτικά προγράμματα που έχουν ξεχωρίσει. Η ηθοποιός Ελένη Κούστα που υποδύεται την την μητέρα της «Μιράντας», της κεντρικής ηρωίδας, παραχώρησε συνέντευξη στο tv σήριαλ.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε το μέλλον για Γιαννούλας, του ρόλου δηλαδή που υποδύεται στη σειρά.

Πρόκειται για μία λαϊκή γυναίκα, έχοντας κάνει αρκετά λάθη και βιώσει μεγάλο πόνο στο παρελθόν. Καθάριζε σπίτια και στο περιβάλλον της τότε εποχής η «επανάσταση» της γυναίκας ήταν σχεδόν αδύνατη.

Πλέον, κάνει ότι μπορεί για να επανορθώσει, αφού τότε οι γονείς δεν ήξεραν για την κακοποίηση της Μιράντας από τον Χρηστίδη που ήταν ένα φιλικό πρόσωπο της οικογένειας.

Καταφέρνει ωστόσο να σηκώσει ανάστημα και να δείξει μία άλλη πλευρά του εαυτού της, αφού είπε στον άντρα της πως αν δεν συμφωνεί θα φύγει. Ύστερα από την επανένωση με τη Μιράντα, προσπαθεί να είναι πάντα δίπλα της.

Είναι καλός χαρακτήρας και αγαπάει ιδιαίτερα το παιδί της, έχοντας ωστόσο πολλές ενοχές για όλο αυτό το διάστημα που ήταν μακριά της, καθώς και για το ότι επέτρεψε να της συμβεί κάτι τέτοιο.

Όλες οι ειδήσεις

Η παραλία: Τέλος Υπατία – Χάρι – Τα ξαναφτιάχνει με τον Γιώργο

ANT1: Τέλος αγαπημένη παρουσιάστρια

Το έκανε ξανά ο Λιονέλ Μέσι! – Μαγικό γκολ με φάουλ και νίκη για την Αργεντινή