Η Παραλία έχει ήδη κερδίσει τους τηλεθεατές στην πρώτη εβδομάδα που βρίσκεται στον αέρα. Η σειρά της ΕΡΤ καθηλώνει με τον παράνομο έρωτα της Υπατίας με τον Χάρι να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Ο αρραβωνιαστικός της ο Γιώργος όμως καταφτάνει κι αυτός στα Μάταλα. Η Υπατία θα ξεναγήσει τον Γιώργο στο πατρικό της και τον τόπο της.

Όταν αυτός όμως της αποκαλύψει τη συζήτηση που είχε με τον πατέρα της για το κοινό τους μέλλον, αυτή θα γίνει έξαλλη. Είναι προφανές ότι οι δυο τους έχουν τελείως διαφορετικές σκέψεις και θέλω για το μέλλον τους στην Κρήτη.

Η συνάντηση του ζευγαριού μάλιστα με τον Γράντο φορτίζει ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα και προκαλεί ανησυχία στον Γιώργο.

Παράλληλα, η Αντιγόνη ρωτάει ευθέως τον Χάρι για τη συνάντησή του με την Υπατία καθώς ανησυχεί για τη σχέση τους και τι μπορεί να επιφέρει στο μέλλον της κόρης της.

Η Υπατία με τον Γιώργο επιστρέφουν στα Μάταλα όμως η ένταση μεταξύ τους είναι εμφανής. Η κοπέλα θα ζητήσει μάλιστα από τον αρραβωνιαστικό της λίγο χρόνο για να ηρεμήσει και να προσπαθήσουν να μη φανεί τίποτα στους γονείς της.

Τελικά οι δυο τους ηρεμούν και τα ξαναβρίσκουν με την Υπατία να ξεχνά τον Χάρι… για τώρα.

Η Παραλία: Δείτε καθημερινά νέα επεισόδια στις 22:45 στην ΕΡΤ1

Όλες οι ειδήσεις

ANT1: Τέλος αγαπημένη παρουσιάστρια

Ξεσπάει ο Λάκης Λαζόπουλος για το Blue Horizon: Έτσι επιβάλλεται σε έναν λαό ο φιλοτομαρισμός

Καιρός: Ο Τάσος Αρνιακός βλέπει νέες βροχές, αλλά και ανέμους μεγέθους 8 μποφόρ!