Με πολλές ανατροπές και αναπάντεχα γεγονότα γράφεται την Παρασκευή 16 Ιουνίου το μεγάλο φινάλε για τον φετινό πρώτο κύκλο της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών»!

Χαρούμενες αλλά και δραματικές σκηνές συνθέτουν το τέλος, αφήνοντας χώρο για τον επόμενο νέο κύκλο που θα αρχίσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ο Άγης σποφασισμένος να μην κρατάει μυστικά πλέον, αποκαλύπτει στον πατέρα του ότι ο Πάρης είχε βιάσει την Αμαλία! Ο Χριστόφορος μόλις το ακούει καταρρέει και παράλληλα αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι της δράσης της Βικτώριας.

Ετσι επισκέπτεται την Όλγα και τη ρωτάει αν η Αντιγόνη ήξερε για εκείνον και τη Βικτώρια.  Τότε η Ολγα του ομολογεί ότι όντω; το γνώριζε και αυτός ήταν και ο λόγος που αυτοκτόνησε!

Ο Χριστόφορος κάτω από το βάρος όλων αυτών των τραγικών αποκαλύψεων δεν αντέχει και χάνεται από προσώπου γης.

Στο μεταξύ, ο Αποστόλης αποφυλακίζεται και πιστεύοντας ότι η Ολγα έχει χωρίσει πλεον με τον Γιαμαλή, επιστρέφει στο σπίτι και την αναγκάζει να τον δεχτεί. Της λέει ότι θα είναι και πάλι μαζί σαν οικογένεια και θα της δώσει και πίσω την περιουσία της! Τόσο ο Πάρης όσο και η Γεωργία δυσανασχετούν με την παρουσία του.

Ο Γιαμαλής επίσης είναι στενοχωρημένος και λέει στην Ολγα ότι δεν χρειαζόταν να τον δεχτεί πίσω. Θα μπορούσαν να πάρουν πίσω την περιουσία της και με νόμιμο τρόπο.

Εκείνη όμως τότε του εξηγεί πως όταν τα πάρει όλα πίσω, θα αρχίσει τη διαδικασία του διαζυγίου.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Τρεις οι υποψήφιοι προς αποχώρηση-Ποιος θέλετε να παραμείνει

Φτιάχνει καλύτερο Καραϊσκάκη ο Μαρινάκης!

Έκτακτο – Άσχημα νέα για τον Νίκο Μουτσινά