Η Μιράντα στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, ενημερώνει τον Χριστόφορο ότι Σίμος και Αμαλία θα φύγουν στο εξωτερικό και μάλλον θα τους ακολουθήσει και εκείνη.

Εκείνος τότε της δηλώνει πως, αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε μάλλον θα τους ακoλουθήσει και ο ίδιος, αφού δεν έχει τίποτα να τον κρατάει πίσω όπως αναφέρει το Τηλέραμα.

Στο μεταξύ, η Αμαλία ενημερώνει τη Μιράντα για την πυρκαγιά, ενώ ο Χρήστος περιποιείται όσο περισσότερο μπορεί τη Στέλλα, η οποία, άναυδη, τον ρωτάει γιατί τα κάνει όλα αυτά για εκείνη. Τότε ο Χρήστος τής λέει ότι πιστεύει πως έχουν πολλά κοινά και πως… ελπίζει να γεράσουν μαζί! Της αποκαλύπτει μάλιστα το χαρτί που έχει γράψει η Ματούλα, «Στέλλα φόνισσα», και της εξηγεί ότι αυτό ήταν που του γέννησε αυτή την επιθυμία…

Στο μεταξύ, ο Σαρηγιάννης φαίνεται να πείθει τον Ρένο πως πρέπει να δώσει στην αστυνομία τον Σίμο για να σώσει τον εαυτό του. Και για να τον πείσει, του λέει πως τον Σίμο θα τον δώσει έτσι κι αλλιώς η νονά του, οπότε δεν θα γλιτώσει!
Ο Ντίνος καταφθάνει στο αστυνομικό τμήμα και καταγγέλλει πως τη φωτιά στο «Ολύμπια» την έβαλε ο Σίμος Πολύζος. Ο Σωτήρης τού εξηγεί ότι πρώτα πρέπει να προχωρήσουν σε μήνυση… Ο Σίμος μαθαίνει τυχαία από τον πατέρα του Ντίνου ότι εκείνος ξέρει τον ένοχο, και αγχώνεται, παρά τις προσπάθειες της Μιράντας να τον ηρεμήσει.

Ο Ρένος αποκαλύπτει πού βρίσκεται το όπλο, παρουσία του Σαρηγιάννη, και πράγματι η αστυνομία το βρίσκει. Ο Χρήστος δείχνει στη Στέλλα τη χαρά του όταν εκείνη παραδέχεται ότι πήγε να πνίξει τη μάνα της με το μαξιλάρι, ενώ ο Σίμος ζητάει επίμονα από τον Ντίνο να του πει τι είπε στην αστυνομία. Ο Ντίνος τον αποφεύγει, ενώ αργότερα ο Βύρωνας τον συμβουλεύει να μην καταθέσει μήνυση. Τελικά ο Ντίνος ζητά από τον Σίμο να του πουλήσει τον «Παράδεισο».

Ο Σίμος μοιράζεται με την Αμαλία τους προβληματισμούς του για τη συμπεριφορά του Ντίνου και αυτή τον προτρέπει να του πουλήσει το μαγαζί και να φύγουν. Η Αμαλία αρχίζει να υποψιά-ζεται τον Σίμο και μοιράζεται τον προβληματισμό της με την Πολυξένη, που της λέει να τα αφήσει όλα πίσω της και να φύγει με τον άντρα της. ‘Οταν ο Σίμος συζητά με τη Μιράντα για τη συμπεριφορά του Ντίνου, εκείνη του εξομολογείται, πιστεύοντας για το καλό της κόρης της, ότι ο Ντίνος τον υποπτεύεται λόγω αυτών που του είπε ο Πάρης.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor spoiler 19-4: Πότε θα δούμε να φεύγουν Σάββας Γκέντσογλου και Αλέξης Παππάς!

China GP F1: Ο οδηγός έκπληξη της «ζωγραφισμένης» πίστας Σαγκάης φέρνει ανησυχίες

ALPHA: Έρχεται η «Διάφανη Αγάπη» με μεταφυσικά χαρακτηριστικά