Η Βικτώρια παραδέχεται στον Χριστόφορο στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, ότι του έβαλε ένα ηρεμιστικό στο ποτό του για να τον βοηθήσει να χαλαρώσει κι εκείνος κάνει άλλη μια προσπάθεια να της βάλει ξεκάθαρα όρια.

Η ‘Ολγα προβληματίζεται που ο δικηγόρος του Αποστόλη ζητάει τα στοιχεία της αδελφής της και προσπαθεί να μάθει το λόγο. Την αδελφή της είχαν αποκληρώσει οι γονείς τους, γιατί θέλησε να κυνηγήσει το όνειρο και τον έρωτά της, και ζει μόνιμα στην Αυστρία.

Στη συνέχεια, ο Αποστόλης της μεταβιβάζει την περιουσία της Όλγας, θεωρώντας ότι εφόσον η αδελφή της δεν έχει λεφτά, δεν θα επιστρέψει στην Όλγα την περιουσία της και οι σχέσεις των δύο αδελφών θα εξωθηθούν στα άκρα.

Ο Ντίνος ζητά πίστωση χρόνου από τον Πάρη για τα χρέη του «Παράδεισου», που δημιουργήθηκαν με την ακριβή καλοκαιρινή κολεξιόν, αλλά αυτός δεν του δίνει, εξαιτίας της νέας του επένδυσης. Αποφασίζει, λοιπόν, να μην πληρώσει το προσωπικό και να καθυστερήσει τις δόσεις του δανείου, κάτι που οδηγεί σε ρήξη τη σχέση του με τη Μιράντα. Η Μιράντα, μη μπορώντας να δεχτεί ότι οι υπάλληλοι θα μείνουν απλήρωτοι, δίνει τελεσίγραφο στον Ντίνο να διαλέξει ανάμεσα στην παραγγελία και σε εκείνη.

Ο Ντίνος, πάνω στην απελπισία του, ξεσπάει στον Πάρη, θεωρώντας τον υπεύθυνο για όλα τα άσχημα που του συμβαίνουν. Η Αμαλία, τώρα που έχουν έρθει κοντά με τη Μιράντα, ξέροντας ότι έχει χωρίσει με τον Ντίνο, της αποκαλύπτει ότι έχει σκοπό να επανασυνδεθεί μαζί του και την αιφνιδιάζει. Ο Ντίνος, καθώς θέλει να φωτογραφήσει την καλοκαιρινή κολεξιόν, προτείνει στην Αμαλία να αναλάβει τη δουλειά. Για μια ακόμη φορά τον διεκδικεί, όμως εκείνος της ξεκαθαρίζει ότι αγαπά τη Μιράντα. Η ώρα που θα συλληφθεί η Βικτώρια για τα εγκλήματά της φαίνεται ότι πλησιάζει επικίνδυνα, αλλά εκείνη δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη…

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Μαρία Κίτσου: Επιστρέφει με σειρά που θα σαρώσει

Επαφή με ομάδα από Αραβία ο Λουτσέσκου – Φεύγει αν χαθεί το Κύπελλο;

Εύα Αντωνοπούλου: Αυτή παίρνει την θέση της στο ΣΚΑΪ