Μετά από λίγη ανάπαυλα, οι συντελεστές της σειράς «0 Παράδεισος των κυριών, αρχίζουν και πάλι γυρίσματα για τον β” κύκλο σε περίπου 20 μέρες, ενώ η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, πολλές είναι και οι αλλαγές που θα δούμε σε επίπεδο προσώπων και ρόλων.
Από τη νέα σεζόν, το καστ των ηθοποιών της σειράς θα αλλάξει κατά ένα μέρος, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν θα συνεχίσουν.

Φυσικά, δεν θα δούμε τον Θάνο Καληώρα, καθώς ο δικηγόρος Δούβλης είναι νεκρός από την πυρκαγιά. Επίσης, στον δεύτερο κύκλο δεν θα δούμε τη Σμαράγδα Αδαμοπούλου, μιας και η Κούλα θα φύγει στην Ιταλία. Τον δρόμο για το εξωτερικό θα ακολουθήσει και ο Βασίλης Βούνος (Στέφανος).

Εκτός Ελλάδος θα βρεθεί και ο Τόλης (Νικόλαος Αγαπίου), ο οποίος επιστρέφει στο Λονδίνο. Από τη νέα σεζόν ελάχιστα θα βλέπουμε την Πιπίτσα καθώς σεναριακά θα έχει μετακομίσει στα Καμίνια στη μάνα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού TiVi σίριαλ, ο ρόλος της Κατερίνας Σαβράνη στη σειρά του ALPHA θα γίνει γκεστ. Τέλος, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα συνεχίσει και ο Γιάννης Βασιλώτος, αφού όπως έχουμε δει ο Μεμάς μετά την αποτυχία του στη δουλειά αλλά και στη ζωή του, όπως λέει, θέλει να φύγει μετανάστης στη Γερμανία. Η Σύρμω βέβαια του απαγορεύει να φύγει, αλλά πολύ πιθανόν να την… πείσει! Οπως θα φύγουν ορισμένοι ηθοποιοί έτσι θα έχουμε και νέες εισόδους και αρκετούς ρόλους, ώστε να ενισχυθεί πιο πολύ το σενάριο, που μας επιφυλάσσει πολλές εξελίξεις. Οπως είναι ήδη γνωστό, πρόκειται να δούμε σε έναν πολύ βασικό και καθοριστικό ρόλο τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο (αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν πέσει οι υπογραφές). Ωστόσο ο ρόλος του είναι εκείνος που θα φέρει πολλές ανατροπές, καθώς είναι νέος, ωραίoς και πλούσιος επιχειρηματίας που ανοίγει πολυκατάστημα ανταγωνιστικό κοντά στον «Παράδεισο». Όμως δεν περιορίζεται στον εμπορικό ανταγωνισμό, αλλά και στον… συναισθηματικό! Επίσης έχουμε δει δύο-τρεις φορές τη Νάνσυ Μπούκλη, που υποδύεται την Αντιγόνη, τη γυναίκα του Χριστόφορου και αδελφή της Βικτώριας. Από τη νέα σεζόν θα τη βλέπουμε ακόμα πιο συχνά, καθώς ανοίγει η ιστορία της και μαθαίνουμε πώς έφτασαν τα πράγματα εκεί που έφτασαν. Τέλος, επιστρέφει στην Ελλάδα η αδελφή της Όλγας, η Δωροθέα, την οποία ακούσαμε μόνο ότι ζει στην Αυστρία. Αυτές τις ημέρες αναμένεται να γνωρίσουμε και το όνομα της ηθοποιού που θα την υποδυθεί.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε απόσπασμα από το τελευταίο επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς τελευταία επεισόδια: Ανελέητος ο Ιάσονας-Έτσι γράφεται το τέλος!

Περιμένει πρόταση για τον… MVP του ο ΠΑΟΚ

Παγιδευμένοι: Χωρίς τέλος ο κύκλος αίματος-Ποιος ανοίγει το στόμα του;