Το σήριαλ «Ο παράδεισος των κυριών» που προβάλλεται από το κανάλι του «ALPHA», είναι από τα τηλεοπτικά προγράμματα που έχουν ξεχωρίσει. Η ηθοποιός Ελένη Κούστα που υποδύεται την την μητέρα της «Μιράντας», της κεντρικής ηρωίδας, μίλησε στο περιοδικό «TV 24» και αποκάλυψε αρκετά για τη συνέχεια.

«Η Γιαννούλα έχει τρελές ενοχές για όλο αυτό το διάστημα που ήταν μακριά από τη Μιράντα, καθώς και γιατί το ότι επέτρεψε να της συμβεί κάτι τέτοιο. Πόσω μάλλον όταν ανακάλυψε ότι και η μικρή της κόρη έχει κακοποιηθεί από τον Χρηστίδη», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Κούστα.

Ο παράδεισος των κυριών: Αυτά είναι τα λάθη που πληρώνει η Γιαννούλα

Για το ότι η σιωπή της Γιαννούλας είναι συνενοχή στην απόφαση του άντρα της του Δονάτου να φύγει από το σπίτι η Μιράντα όταν ήταν ακόμη ανήλικη απαντά: «Το είπε και η ίδια και ζήτησε συγγνώμη και τώρα κάνει ό,τι μπορεί για να επανορθώσει. Τότε οι γονείς δεν γνώριζαν για την κακοποίηση της Μιράντας από τον Χρηστίδη που ήταν φιλικό πρόσωπο της οικογένειας».

Όσο για το αν η Μιράντα συγχωρέσει τον Δονάτο τον οποίο κατηγορεί ότι εξαιτίας του δεν θα μάθει που είναι η κόρη της και απέβαλε και το μωρό; η ηθοποιός απαντά: «Έγιναν πολύ άσχημα πράγματα τα οποίατου χρεώνει, γιατί η απόφασή του αυτή να πάρει τον νόμο στα χέρια του ακύρωσε τη δική της διαδρομή και τον αγώνα που έκανε μέχρι τώρα. Προσπαθεί να στήσει τη ζωή της και έχει συνέχεια έναν πατέρα που ενεργεί με την παρόρμηση και το θυμικό, Αυτό όμως δεν λειτουργεί σε μια οργανωμένη κοινωνία κι αν λειτουργεί είναι λάθος και κάνει κακό στο παιδί του. Αυτή η συνεχής λήψη λάθος αποφάσεων έχει αντίκτυπο στην ψυχή της Μιράντας και κατ’ επέκταση στην οικογένειά του».

Όλες οι ειδήσεις

Η παραλία: Η υπόθεση απο τα πρώτα επεισόδια της συγκλονιστικής σειράς της ΕΡΤ

Επιβεβαίωση Sportime – Tέλος ο Γκρέι από τον Άρη!

Fame Story: Σχοινάς, Ρόκκος, Δάντης και Mente Fuerte εισβάλουν στο παιχνίδι