Η Ντέπυ είναι αδίστακτη στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών. Ήδη έχει βάλει στο μάτι να πάρει τον «Παράδεισο», αφού πρώτα προσβάλλει τη διαθήκη. Το χρήμα γι’ αυτήν είναι πάνω απ’ όλα, γι’ αυτό δεν αργεί ν’ απλώσει τα δίχτυα της στον πατέρα Μπουραντά.

Η Βικτώρια ακούει το παρελθόν να της χτυπά την πόρτα απειλητικά και προσπαθεί να αμυνθεί, ενώ συγχρόνως δέχεται μια νέα ταραχή σχετική με τον Χριστόφορο, ο οποίος αποφασίζει να μη δεχτεί τα καμώματα του γιου του και τον διώχνει από το σπίτι. Η Βικτώρια του λέει ότι αν φύγει ο Αγης θα φύγει κι εκείνη και ο Χριστόφορος δείχνει ότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου. Μόνο όταν η Βικτώρια αρχίζει να τον εκβιάζει ότι θα πει την αλήθεια στον Άγη, ότι είναι γιος της, ο Χριστόφορος κάνει πίσω.

Την ίδια στιγμή ο Χριστόφορος αιφνιδιάζεται από ένα γνωστό πρόσωπο που δείχνει ότι θέλει να μπει στη ζωή του. Πρόκειται για την Ντέπυ, η οποία αρχίζει να τον πολιορκεί ερωτικά. Η Ντέπυ του δείχνει ξεκάθαρα ότι τον θέλει, έχοντας βέβαια τους σκοπούς της και ο Χριστόφορος από τη μια κολακεύεται αλλά από την άλλη παραξενεύεται από το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον της και προσπαθεί να επεξεργαστεί τα δεδομένα της κατάστασης.

Παράλληλα, ο γιος του ξεκινά την καινούρια χρονιά φλερτάροντας με την ιδέα του χωρισμού του με τη Γεωργία, ενώ ο Χριστόφορος βρίσκεται σε μια πολύ άβολη θέση, για την οποία ευθύνεται και ο ίδιος, καθώς έχει αρχίσει να βγαίνει με την Ντέπυ.

Οπως όλα δείχνουν, ο Χριστόφορος δεν έχει την ψυχραιμία να διαχειριστεί τα καινούρια δεδομένα και αρχίζει να έχει ενοχές απέναντι στα παιδιά του αλλά και τη Βικτώρια.

Συγχρόνως ζητάει μία μεγάλη χάρη από τον Χριστόφορο αλλά δεν έχει την ανταπόκριση που θα ήθελε, ενώ μια απρόσμενη επίσκεψη στο γραφείο του τη βάζει σε μεγάλο κίνδυνο. Λίγο μετά ο Χριστόφορος παρασύρεται σε ένα μονοπάτι που δεν πίστευε ποτέ ότι θα το ακολουθήσει. Έρχεται πολύ κοντά με την Ντέπυ και αρχίζουν μια παράνομη σχέση, που τον βασανίζει. όΜετά όμως από πολλή σκέψη, ο Χριστόφορος βλέπει πως η απόφασή του να βοηθήσει την Ντέπυ στο να πάρει την περιουσία του Αριστείδη από τον Ντίνο, μπορεί να του βγει σε κακό!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε απόσπασμα της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Άγρια Γη: Ο Άρης θυμώνει με την Ελπίδα!

Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή με τις μέρες προβολής!