Η Αμαλία σκέφτεται να δεχτεί την πρόταση του Σίμου να φύγουν στο εξωτερικό στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών. Μάλιστα την απόφασή της αυτή τη μαθαίνει ο Ντίνος, ο οποίος το συζητάει με τον Βύρωνα.

Την ίδια στιγμή και η Αμαλία εξομολογείται στην Πολυξένη τον πόνο της η οποία συμφωνεί να φύγει.

Μετά από αυτή τη συζήτηση η Αμαλία πηγαίνει και βρίσκει τη Μιράντα και την καλεί να έρθει μαζί τους στο εξωτερικό. Η Αμαλία ανακοινώνει στον Σίμο ότι δέχεται την πρότασή του να φύγουν και την ίδια στιγμή, και η Μιράντα ενημερώνει τον Χριστόφορο ότι ο Σίμος και η Αμαλία ετοιμάζονται να φύγουν να πάνε να ζήσουν στο εξωτερικό και σκέφτεται πολύ σοβαρά να τους ακολουθήσει. Τότε κι εκείνος λέει ότι θα τους ακολουθήσει αφού τίποτα δεν τον κρατάει πίσω.

Στο μεταξύ, ο Σίμος έχει βάλει να κάψουν το «Ολύμπια» και ο Ντίνος τον υποψιάζεται και μάλιστα τον καταγγέλλει στην αστυνομία. Την ίδια στιγμή, ο Σίμος λέει τους προβληματισμούς του για τη συμπεριφορά του Ντίνου στην Αμαλία και αυτή τον προτρέπει να πουλήσει το μαγαζί στον Ντίνο να τελειώνουν και να φύγουν.

Ωστόσο η Αμαλία αρχίζει να τον υποψιάζεται και μάλιστα εκφράζει τις υποψίες που της έχουν δημιουργηθεί για τον Σίμο, λόγω της συμπεριφοράς του και των κατηγοριών του Ντίνου στην Πολυξένη, η οποία για άλλη μια φορά τη συμβουλεύει να τα αφήσει όλα και να φύγει με τον άντρα της.
Η Μιράντα έρχεται σε δύσκολη θέση καθώς ο πατέρας της την κατηγορεί ότι τα έφτιαξε με τον Χριστόφορο. Μάλιστα ο Δονάτος της λέει ότι όλα αυτά τα έμαθε από τον Χρήστο και της ζητάει να γνωρίσει την εγγονή του, την Αμαλία.

Στη συνέχεια η Μιράντα ενημερώνει τον Χριστόφορο και του λέει επίσης ότι έχει πολλούς ενδοιασμούς για να γνωρίσει στον Δονάτο την Αμαλία. Ομως, μετά από προτροπή του Χριστόφορου, την ενημερωνει. Την ίδια ώρα, ο Χριστόφορος επισκέπτεται τον Χρήστο και τον ρωτάει για ποιο λόγο διέσυρε τον ίδιο και τη Μιράντα στον πατέρα της, αλλά εκείνα τη στιγμή μπαίνει μέσα στο σπίτι η Στέλλα και ο Χριστόφορος μένει με το στόμα ανοιχτό. Μάλιστα, υποψιάζεται πως μέσα κρύβουν τη Ματούλα από κάποιους θορύβους που ακούει και προσπαθεί να μπει στο μέσα μέρος του σπιτιού. Βέβαια, ο Χρήστος προσπαθεί να τον εμποδίσει, αλλά δεν τα καταφέρνει και ο Χριστόφορος βρίσκει τη Ματούλα πεσμένη στο πάτωμα.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 18/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

WEC 6h Imola 2024: πρόγραμμα, ζωντανή ροή, λίστα εκκίνησης

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από το MEGA- Όλο το παρασκήνιο