Η Θάλεια, στη σειρά Μαύρο Ρόδο, από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε στην Πάτρα, καλείται να φέρει εις πέρας μια σημαντικη αποστολή: να συγκεντρώσει όσο πιο πολλά στοιχεία μπορεί εναντίον του Βίκου. Στη συνέχεια της δραματικής σειράς, η νεαρή κοπέλα ακούει τον Βίκο να δίνει εντολή θανάτου για τον Δαμαλά, επειδή ξέρει ήδη πολλά και δεν ανέχεται άλλο τους εκβιασμούς του, και μαζί με την ομάδα της στήνουν την κατάλληλη παγίδα.

‘Ετσι, ο Δαμαλάς γλιτώνει με έναν πυροβολισμό, που δεν θέτει σε θανάσιμο κίνδυνο τη ζωή του, αλλά συλλαβάνεται και οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα.

Εκεί, καλείται να απολογηθεί για τις συναλλαγές που είχε όλο αυτό το διάστημα με τον νονό της νύχτας και γενικότερα με τον υπόκοσμο. Ο Δαμαλάς διαπιστώνει ότι, ύστερα απ ολα αυτα, η καριέρα του εχει τελειώσει και γι αυτό συνεργάζεται με την Αστυνομία, δίνοντας μια κατάθεση που «καίει» ουσιαστικά τον Βίκο και ταυτόχρονα διευκολύνει το έργο της Θάλειας.

Εντωμεταξύ στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του MEGA, οι πιέσεις της Θάλειας και του Γιαννίκου θα αναγκάσουν τον Παράσχο να συνεργαστεί μαζί τους. Από την άλλη, η Ελισάβετ για πρώτη φορά παραδέχεται τα αισθήματά της για τον Πέτρο. Η Κύρα και η Αλεξία έρχονται σε σύγκρουση γιατί η Αλεξία αρνείται να πιστέψει, ότι ο Βίκος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της μητέρας της. Η προσφορά του Καστρινού για τα κτήματα της Μονής πέφτει σαν βόμβα στο τραπέζι, δημιουργώντας έντονες αντιδράσεις. Η Φιλαρέτη αποφασίζει να εγκαταλείψει το μοναστήρι για πάντα.

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

 

 

 

 

Όλες οι ειδήσεις

Δήμητρα Ματσούκα: Με αυτές τις σειρές επιστρέφει στη τηλεόραση

Fame Story: Όλα στον αέρα για το νέο talent show του Κοκλωνη