Μαύρο Ρόδο: Τότε θα παιχτεί το τελευταίο επεισόδιο- Λίγες μόνο μέρες απομένουν πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων τόσο για εμάς όσο και για τις τηλεοπτικές σειρές. Ενόψει λοιπόν των εορτών τα κανάλια έχουν προχωρήσει σε προγραμματισμό επεισοδίων προκειμένου να συνεχιστούν μετά από την αλλαγή του χρόνου. Παραδοσιακά, οι τηλεοπτικές σειρές σταματούν την εβδομάδα πριν την παραμονή Χριστουγέννων και ξεκινούν μετά τις 10-15 Ιανουαρίου.

Σε ό,τι αφορά λοιπόν την επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA, Μαύρο Ρόδο για τη συγκεκριμένη μόνο εβδομάδα θα προβληθεί και την Πέμπτη (22/12) όπου και θα είναι το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν.

Τι πρόκειται όμως να γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

‘Επειτα από μια συζήτηση με την ηγουμένη, η Αγγελική αναγνωρίζει τις ευθύνες που της αναλογούν στη σχέση της με τον Θέμη και είναι έτοιμη για μια νέα αρχή. Σφίγγει τα δόντια και παίρνει την κατάσταση στα χέρια της. Αποφασίζει λοιπόν να ασχοληθεί με το μόνο που την ενδιαφέρει πραγματικά: τα παιδιά της… ‘Ομως αγνοεί ότι η μοίρα θα της παίξει ένα τραγικό παιχνίδι. Από ένα ολέθριο λάθος, η Αγγελική πέφτει νεκρή από τα χέρια ενός μπράβου του Βίκου! Ο Θέμης συγκλονίζεται από τον άδικο χαμό της γυναίκας της ζωής του και ορκίζεται εκδίκηση. Η Κύρα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, αφού, όπως κάθε μάνα, αδυνατεί να σηκώσει το φορτίο του θανάτου του ίδιου της του παιδιού. Ο Πέτρος και η Αλεξία έχουν επίσης καταρρεύσει, ενώ γεμίζουν τύψεις για την κόντρα που είχαν με τη μητέρα τους λίγο πριν τη χάσουν για πάντα. Τραγική φιγούρα φυσικά ο Βίκος, που βουλιάζει στις ενοχές και νιώθει να χάνει το μυαλό του…

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Πάρης μετανιώνει για τον γάμο!

Άρης: Ο Μαντσίνι κάνει δεύτερες σκέψεις αλλά ο Καρυπίδης είναι αμετακίνητος

ΣΚΑΪ: «Τέλος» η Άγρια Γη