Το γεγονός πως η Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόδο ήταν η μοναδική που είδε το πρόσωπο του δολοφόνου, αυτό αυτόματα τη βάζει στο κάδρο των επόμενων στόχων του αδίστακτου δολοφόνου.

Ο ίδιος μετά τον πυροβολισμό τηλεφωνεί στον Βίκο και τον ενημερώνει πως δεν σκότωσε τον γιο του Καστρινού, αλλά μια γυναίκα, ενώ του λέει πως τον μικρό τον έσωσε μια κοπέλα, η οποία τον είδε!

Ο Βίκος δεν έχει μάθει ακόμα για τον χαμό της μοναδικής γυναίκας που αγάπησε, προσπαθεί να τον βρει για να τον ξεφορτωθεί. Την ίδια ώρα η Ελισάβετ καταθέτει όσα γνωρίζει και είδε, αλλά στη συνέχεια δίνει στον Πέτρο το σκίτσο του δολοφόνου! Του λέει ότι αυτό θα τον βοηθήσει!

Την ίδια ώρα, ο αδίστακτος άντρας που ξέρει πως όλοι τον αναζητούν για τον φόνο, πρέπει να γλιτώσει τη φυλακή και ο μόνος τρόπος για να το κάνει αυτό είναι να σκοτώσει την Ελισάβετ και τον Πέτρο.

Ετσι καταφέρνει και τους απάγει και τους κλειδώνει σε μια εγκαταλειμμένη αποθήκη στη μέση του πουθενά. Ο Πέτρος αρχίζει να φωνάζει αλλά μάταια, κανείς δεν τους ακούει.

Ο κίνδυνος που διατρέχουν τα παιδιά είναι μεγάλος ενώ στο μυαλό της Ελισάβετ έρχονται μνήμες από το παρελθόν με τον Διακοσάββα. Τρέμει από τον φόβο της, λέει με δάκρυα στον Πέτρο και εκείνος την αγκαλιάζει! Οσο περνάνε οι ώρες και βοήθεια δεν έρχεται από πουθενά, οι δυο τους είναι αγκαλιασμένοι. Αυτό τους φέρνει ακόμα πιο κοντά και οι δυο τους αφήνονται στα όσα νιώθουν ο έναν για τον άλλον. Ετσι εκεί στην αποθήκη για πρώτη φορά θα κάνουν έρωτα!

Κι ενώ ο Πέτρος και η Ελισάβετ αγνοούνται, τα νέα για την εξαφάνισή τους κάνουν τον γύρω του χωριού. Η Αλεξία προσπαθεί να βρει τον αδελφό της στο τηλέφωνο, αλλά δεν τα καταφέρνει.

Αρχίζει να ανησυχεί και το λέει και στον πατέρα της και ο Θέμης δίνει εντολή στους άντρες του να ψάξουν παντού να βρουν τον γιο του.

Στη Γερακιανή, ο Λευτέρης πηγαίνει οργισμένος στο μοναστήρι για να μάθει ποιος ευθύνεται για την εξαφάνιση της κόρης του, αλλά οι αστυνομικές έρευνες θα τον αποκαρδιώσουν. Βρίσκει, όμως έναν απρόσμενο σύμμαχο στο πρόσωπο της ηγουμένης.

Ο Βίκος αρνείται πως έχει οποιαδήποτε ανάμειξη και σπεύδει κι εκείνος να συμμετάσχει στις έρευνες για τον εντοπισμό των παιδιών προκειμένου να πετάξει από πάνω του κάθε υποψία. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο απαγωγέας σημαδεύει την Ελισάβετ με το όπλο του. Ο Πέτρος μπαίνει μπροστά να τη σώσει και προσπαθεί να τον αφοπλίσει. Ενα μπαμ ακούγεται και ο Πέτρος πέφτει στο έδαφος. Η Ελισάβετ ουρλιάζει και τρέχει κοντά του φροντίζοντας το σοβαρό τραύμα του.

Στο μεταξύ, ο Θέμης σε μια αποθήκη έτοιμος να συναντήσει τον δολοφόνο και να πάρει εκδίκηση βλέπει μπροστά του τον Βίκο, ο οποίος τον σημαδεύει με όπλο. Ο Θέμης σε απόγνωση του λέει να τον βοηθήσει να βρουν το γιο του!

Ο Βίκος σκέφτεται την Αγγελική και μαζί ξεκινούν για τον εντοπισμό των παιδιών. Και τα καταφέρνουν. Μόνο που ο Πέτρος έχει χάσει πολύ αίμα και μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Ολη η οικογένεια Καστρινού μαζεύεται εκεί και ανησυχεί για εκείνον, ενώ και η Ελισάβετ αρνείται να φύγει από δίπλα του.

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 10/1: Το λασπόλουτρο θύμισε… Σαλαγκούδη και προκάλεσε τσουνάμι στα social

ΑΕΚ: Ο Σιμάνσκι τρέλανε τους σκάουτ και τις ξένες ομάδες!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Χάνει την ψυχραιμία του ο Χριστόφορος- Αυτός είναι ο λόγος!