Το Μαύρο Ρόδο μετά την απαγωγή και τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν ο Πέτρος με την Ελισάβετ φέρνει νέες εξελίξεις οι οποίες αυτή τη φορά θα έχουν επίκεντρο τη μονή. Ήδη έχουμε δει την Κασσιανή να υπομονεύει την ηγουμένη Φιλαρέτη και να κάνει τα πάντα ώστε να βρεθεί αυτή μπροστά.

Η Κασσιανή πλέον όχι απλά δε σταματάει τις προκλήσεις αλλά θα ξεπεράσει κάθε όριο. Οι προθέσεις τις έχουν γίνει αντιληπτές από όλους πλέον ακόμη και τον Μητροπολίτη. Ο Μητροπολίτης μάλιστα παρεμβαίνει και προτείνει στην Κασσιανή να φύγει από το μοναστήρι στο οποίο βρίσκεται και να πάει σε άλλο. Για να την πείσει θα της προσφέρει και την ηγουμενία στο μοναστήρι που θα πάει.

Εντωμεταξύ οι δοκιμασίες της Ελισάβετ δε φαίνεται να έχουν τέλος. Μετά τις πολύ άσχημες στιγμές που πέρασε εγκλωβισμένη με τον Πέτρο η νεαρή μοναχή δοκιμάζεται ξανά στον έξω κόσμο αναθεωρώντας πλέον κάποια πράγματα.

Ο Βίκος με την Αλεξία συναντιούνται κρυφά σε μια συνάντηση που δε θα είναι και η τελευταία τους. Ο Λουκάς αρχίζει να έχει ερωτηματικά για τη Θάλεια. Η Ελισάβετ θα ρίξει τη βόμβα ανακοινώνοντας σε όλους ότι αφήνει το μοναστήρι.

Μαύρο Ρόδο: Δείτε τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Αυτό είναι το μέλλον Γεράσιμου – Ελισάβετ

Survivor All Star spoiler 30/1: Χαμός με το νέο ζευγάρι που πάει στη ζούγκλα

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Έτσι ο Αλέξης καθαρίζει τα στοιχεία απο την δολοφονία του Γεράσιμου