Ο Λευτέρης στο Μαύρο Ρόδο θέλει να μάθει την αλήθεια για τον Διακοσάββα και αποφασίζει να ρωτήσει την Ελισάβετ στα ίσια. Όμως, τη συζήτησή τους ακούει κατά λάθος ο Πέτρος, ο οποίος σοκάρεται. Η ερώτηση που κάνει ο πατέρας στην κόρη του, αν αυτή ευθύνεται για το θάνατο του άντρα που της έκανε τόσο κακό, τον ταράζει βαθιά, αλλά δεν πιστεύει ούτε στιγμή ότι η Ελισάβετ μπορεί να έβλαψε κάποιον άνθρωπο. Για να την κάνει να ξεχαστεί από όλα αυτά και να νιώσει καλύτερα, της ετοιμάζει μια όμορφη έκπληξη. Για μία ακόμα φορά, όμως, ο Γεράσιμος δεν θα τους αφήσει να έρθουν πιο κοντά.

Αποφασισμένος να τους χωρίσει, πηγαίνει να δει την Ελισάβετ και της αποκαλύπτει ότι ο Πέτρος είχε σχέση με τη Νατάσα και ο λόγος που πήγαινε διαρκώς στο νυχτερινό κέντρο του πατέρα του ήταν για να βρίσκεται κοντά της.

Η Ελισάβετ κλονίζεται. Η σχέση αυτή τής αποδεικνυει ξανά το πόσο διαφορετικοί είναι με τον Πέτρο, σε σημείο να πιστευει πως δεν μπορούν να είναι ποτε μαζί, οσο κι αν εκείνος ισχυρίζεται πως έχει αλλάξει. Ο Πέτρος φυσικά αντιδρά σε όσα του λέει, όμως η σχέση τους έχει ήδη δεχτεί ένα μεγάλο πλήγμα. Και ο Γεράσιμος δεν θα σταματήσει σε αυτό, αφού είναι αποφασισμένος να πιέσει κι άλλο την Ελισάβετ, μέχρι να τους χωρίσει Οριστικά. Μόνο που το αρρωστημένο πάθος που τρέφει για αυτήν τον κάνει πια να χάσει τον έλεγχο, σε σημειο που καραδοκεί έξω από το σπίτί της και αρχίζει να γίνεται απειλητικός…

Απελπισμένη εκείνη αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Πέτρο το λόγο για τον οποίο δεν του λέει να μείνει μακριά της: Ο Γεράσιμος σκότωσε τον Διακοσάββα για να την προστατέψει και γι αυτό δεν μπορεί να τον εγκαταλείψει!

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Κλάμα στο Twitter με την αποχώρηση του Ασημακόπουλου! – Κράτησε όσο ο γάμος του Απόστολου Γκλέτσου!

Viral το ανθρωποειδές ρομπότ Ameca – Ενοχλήθηκε γιατί του άγγιξαν τη μύτη!

Survivor All Star spoiler 13/3: ΣΟΚ! Οι Μαχητές βγάζουν άλλους τρεις υποψήφιους!