Ακόμα δεν άρχισε η σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και βάλθηκαν να μας το…  κόψουν πάνω στο καλό! Και βέβαια το MEGA δεν έκοψε το σίριαλ που καλά καλά δεν άρχισε ακόμα, απλά το επεισόδιο της 27ης Οκτωβρίου θα είναι σε επανάληψη!

Για την ακρίβεια ο σταθμός αποφάσισε να προβάλλει σε επανάληψη τα επεισόδια της καταπληκτικής σειράς λόγω τόσο της μεγάλης επιτυχίας (που όλοι περιμέναμε) όσο και ενόψει του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου.

Έτσι, οι υπεύθυνοι προγραμματισμού, σωστά σκεπτόμενοι, θέλησαν να μας κάνουν ένα flash back σε ό,τι είδαμε μέχρι τώρα προκειμένου να τα ξαναθυμηθούμε (και ας μην τα ξεχάσαμε ποτέ!)

Μάλιστα, οι πιο καλοί παρατηρητές, θα πρόσεξαν ότι στο τρέιλερ που έχει βγει γράφει ξεκάθαρα ότι το επεισόδιο που θα προβληθεί θα είναι στις 3/11 ημέρα Πέμπτη βέβαια.

Και ας το ξαναπούμε άλλη μία φορά, κι ας γινόμαστε κουραστικοί. Δεν είναι σειρά. Είναι αυτό που μας έλειπε. Άρα, απαραίτητη…

Maestro: Δείτε το trailer

Έτσι, μετά την απόλυτα επιτυχημένη πρεμιέρα αλλά και το δεύτερο επεισόδιο που κατέκτησε το τηλεοπτικό κοινό και τα social media αποσπώντας τα πιο ένθερμα σχόλια, η σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έρχεται στις 3 Νοεμβρίου στις 22:40, στο MEGA, με ένα επεισόδιο γεμάτο σασπένς και ένταση.

Όλες οι ειδήσεις

Eurovision: Ανατροπή με τον παρουσιαστή-«Όχι» από τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Ολυμπιακός: Στον αέρα δύο παίκτες – Βλέπουν την έξοδο – Πρόβλημα η Νότιγχαμ

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Έξαλλη η Καίτη με τον Ηλία-Μπλεξίματα με γιατρούς ο Μπάμπης