Τα σοκαριστικά νέα για το θάνατο του Χριστόφορου στη σειρά Κάνε ότι Κοιμάσαι, αλλάζουν για άλλη μια φορά τη ζωή του Νικόλα και της κόρης του. Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση, εντοπίζοντας πολλά αντιφατικά στοιχεία, την ώρα που ο Νικόλας προσπαθεί να στηρίξει τη Νάσια, η οποία νιώθει να έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Την ίδια στιγμή, η σχέση του Στάθη με τη Βικτώρια δυσκολεύει όταν εκείνος αρχίζει να την πιέζει να του πει περισσότερα για το παρελθόν και για τα γεγονότα που άλλαξαν τη ζωή του. Η Ζωή αποφασίζει να εκμυστηρευτεί στην κολλητή της το ποιος πραγματικά φταίει για το πρόσφατο ατύχημά της, την ώρα που ο πατέρας της, ο οποίος κρύβει κάποιο σκοτεινό μυστικό, συλλαμβάνεται.

Η Μπετίνα ζητάει τη βοήθεια του Νικόλα και τον παρακαλεί να καταθέσει υπέρ του άντρα της, όμως όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι αυτός σκότωσε τον Χριστόφορο. Όλο αυτό το μπλέξιμο γίνεται για άλλη μια αφορμή για να στραφούν οι καθηγητές του σχολείου εναντίον του Νικόλα, ο οποίος ενοχλεί με τους χειρισμούς του. Κι ενώ ο Κάσδαγλης προσπαθεί –χωρίς αποτέλεσμα– να κρατήσει τις ισορροπίες, ένας από τους μαθητές του Νικόλα συλλαμβάνεται κατά τη διάρκεια μιας αστυνομικής ενέδρας.

Δείτε το τρέιλερ.

Κάνε ότι Κοιμάσαι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς της ΕΡΤ1