Ο Πέτρος σκοτώνει τον Ματθαίο σε άμυνα και τραυματίζεται στη σειρά Κάνε ότι Κοιμάσαι. Η αστυνομία έχει στοιχεία ότι ο Ματθαίος εκτέλεσε τον τραπεζικό υπάλληλο και την Πολέμη ως τιμωρία. Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη και ο Πέτρος αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι γνώριζε για την ομάδα εκτελεστών του Ματθαίου και ότι προσπαθούσε να απομακρυνθεί από τους εκβιασμούς τους, συγκεντρώνοντας συγχρόνως στοιχεία για τη δράση τους. Ο Ισσαρης θέλει να τον βοηθήσει, αλλά δεν τον πείθουν οι λεπτομέρειες της κατάθεσής τους.

Ο Νικόλας από την πλευρά του νιώθει ενοχές που υποπτευόταν τη Βικτώρια και προσπαθεί να της δείξει πόσο μετάνιωσε για τη στάση του. Συγκρούεται με την Αννα, θεωρώντας ότι χρησιμοποίησε τη Βικτώρια για να αποδείξει ότι ο Λημνιός έχει σκοτώσει τον πρώην σύζυγό της. Την ίδια ώρα ο Μηνάς επηρεάζει τον Στάθη, ενώ σχεδιάζει μια εκτέλεση ως αντάλλαγμα για τη βοήθεια του Λημνιού.

Η αστυνομία έχει στοιχεία για τη γνωριμία του Νικόλα με τον Ματθαίο. Ο Ίσσαρης τον θεωρεί ύποπτο και πιστεύει ότι ο Νικόλας συνεργάστηκε μαζί του για να εκδικηθεί τον τραπεζικό υπάλληλο που έμπλεξε την Ευαγγελία στο κύκλωμα των τοκογλύφων. Ο Λάκης καταθέτει υπέρ του Πέτρου, επιβεβαιώνοντας ότι παρακολουθούσε μυστικά τον Ματθαίο για την παράνομη δράση του, τον οποίο άλλωστε γνώριζε και ο ίδιος από το παρελθόν στο πολεμικό ναυτικό.

Στο μεταξύ η αστυνομία βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στη σύλληψη των τοκογλύφων με αφορμή τους φόνους του Ματθαίου. Η Άννα ξέρει ότι ο Λημνιός δολοφόνησε τον πρώην σύζυγό της για εκδίκηση. Τον θεωρεί παρανοϊκό και ικανό για όλα. Ο Λημνιός δίνει μια τελευταία ευκαιρία στον Μηνά να σκοτώσει την Αννα. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Νικόλας μαθαίνει για τις επαφές του Στάθη με τον Μηνά και δεν ξέρει πώς να βοηθήσει. Στην επόμενη συνάντησή του με τον Μηνά ο Στάθης κινδυνεύει. Όμως κάποιος θα τον γλιτώσει την τελευταία στιγμή.

 

Κάνε ότι Κοιμάσαι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς της ΕΡΤ1