Ο ‘Ισσαρης προσπαθεί να προστατέψει τον Νικόλα στη σειρά Κάνε ότι Κοιμάσαι, ενώ παράλληλα, η Αστυνομία ανακρίνει τους συμμαθητές του Γιάννη για την υπόθεση της εμπορίας ναρκωτικών και αυτό βάζει ξανά τον Κάσδαγλη στο στόχαστρο των συναδέλφων του. Λίγο αργότερα, ο Στάθης συστήνει τή Νάσια στους συμμαθητές του, επιβεβαιώνοντας τις φήμες για τη σχέση τους.

Οι μέρες περνούν και ο Λημνιός πιέζει τη Βικτώρια, εξηγώντας της ότι η συνεργασία τους δεν έχει τελειώσει. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Μπετίνα παραμένει απελπισμένη με τη σύλληψη του άντρα της. Μάλιστα, λέει στον Λάκη ότι θα ομολογήσει τι έκανε για να επηρεάσει την υπόθεσή του. Ο άντρας, όμως, της εξηγεί πως αν το κάνει αυτό θα μπλέξουν ακόμα περισσότερο και εξακολουθεί να επιμένει ότι δεν σκότωσε εκείνος τον Χριστόφορο.

Εν τω μεταξύ, ο Νικόλας χάνει τελείως τον έλεγχο και η’Αννα τον προλαβαίνει πριν κάνει το χειρότερο λάθος του. Τα πράγματα, όμως, παίρνουν απρόσμενη τροπή, καθώς ο άντρας συλλαμβάνεται. Ωστόσο, ο Μάνος δεν επιθυμεί τη δίωξή του, ούτε σκοπεύει να του κάνει μήνυση.

‘Ολα αυτά τα γεγονότα έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τον Νικόλα και η εικόνα του έχει αρχίσει να σοκάρει το περιβάλλον του. Στο σχολείο τώρα, η Κατερίνα προσπαθεί να βοηθήσει τον Γιάννη, καθώς είναι σίγουρη ότι δεν είχε καμία σχέση με ναρκωτικές ουσίες. Στο πλάι της έχει τη Στέλλα και τον Θοδωρή, αλλά δεν ξέρουν πώς να πλησιάσουν τον άνθρωπο που έμπλεξε τον συμμαθητή τους με τις κατηγορίες. Την ίδια ώρα, η ‘Αννα προσπαθεί να συνεφέρει τον Νικόλα, αλλά εκείνος αντιδρά. Λίγο μετά, αν και είναι αρνητικός, αναγκάζεται και μπαίνει σε μια ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης θυμάτων. Ποιον απρόσμενο σύμμαχο θα γνωρίσει, όμως, σε αυτή την ομάδα;

 

Κάνε ότι Κοιμάσαι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς της ΕΡΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Ξεσάλωσε ο λαός του Twitter με Ελευθερία Ελευθερίου

To τρελό +16 του Ολυμπιακού έναντι του Παναθηναϊκού φέτος!

Ντροπή που μόνο οι Μουτσινάς, Λιάγκας, Τζίμα και Κανάκης άσκησαν κριτική για την τραγωδία στα Τέμπη μιλώντας από καρδιάς (vids)