Ο Νικόλας αρχίζει να καταλαβαίνει ότι η κόρη του στη σειρά Κάνε ότι Κοιμάσαι, δεν θα βγει ποτέ από την εντατική και αυτό είναι κάτι που τον συνθλίβει. Στο μεταξύ, η συμμορία αρχίζει να διασπάται σε επιμέρους συμμαχίες και τα μαχαίρια βγαίνουν πιο επικίνδυνα από ποτέ.
Ο Παύλος μαθαίνει ότι πρώην υπάλληλος του Βανδώρου είναι μέλος της σπείρας των ληστών. Ο Στάθης συνέρχεται στο νοσοκομείο. Η Βικτόρια αρνείται να συνεργαστεί με τον Στράτο και εκείνος την καρφώνει στον Μηνά. Του λέει ότι είναι ύποπτη και ότι δεν ξέρουν τίποτα για εκείνη. Πρέπει λοιπόν να ψάξουν εξονυχιστικά το παρελθόν της, ώστε να γνωρίζουν με τι άνθρωπο έχουν να κάνουν.

Στο μεταξύ στη σειρά της ΕΡΤ, ο Βανδώρος ζητάει τη βοήθεια του Νικόλα για τον γιο του. Και ενώ ο Λάκης ανακαλύπτει πράγματα για την κόρη του, ένα νέο κακό ετοιμάζεται να χτυπήσει τον καθηγητή… Όπλο Ο Νικόλας απελπίζεται με την κατάσταση της κόρης του στην εντατική. Δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί, δεν ξέρει πώς να νιώσει. Η καρδιά τόυ του λέει να μη σταματά να ελπίζει, το μυαλό του όμως του λέει πως όλα πια έχουν τελειώσει και πρέπει σιγά σιγά να το πάρει απόφαση. Την ίδια ώρα, ο’Ισσαρης υποπτεύεται ότι ο καθηγητής τούς κρύβει σημαντικές πληροφορίες και ζητάει από την Άννα να το εξακριβώσει. Πρέπει να παρακολουθούν την κάθε του κίνηση και να ελέγχουν όλα όσα κάνει . Και ενώ μια τεράστια έκπληξη τους περιμένει όλους, ο Χριστόφορος έχει ένα παράνομο όπλο, που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει και μάλιστα πολύ σύντομα. Στο μεταξύ, κάποιοι προσπαθούν να κουκουλώσουν τη μυστική δράση της Νάσιας…

 

Κάνε ότι Κοιμάσαι: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Eurovision: Ανατροπή με τον παρουσιαστή-«Όχι» από τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Ολυμπιακός: Στον αέρα δύο παίκτες – Βλέπουν την έξοδο – Πρόβλημα η Νότιγχαμ

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Έξαλλη η Καίτη με τον Ηλία-Μπλεξίματα με γιατρούς ο Μπάμπης