Η αστυνομία εντοπίζει τον πρώην άντρα της Άννας στη σειρά Κάνε ότι Κοιμάσαι, και ο Ίσσαρης αναλαμβάνει προσωπικά την έρευνα στην προσπάθειά του να την προστατεύσει, κρατώντας τη μακριά από την υπόθεση.

Η Μπετίνα, στο μεταξύ, χάνει τον έλεγχο και επιτίθεται στον άνθρωπο που απείλησε τη Ζωή, ενώ ο Νικόλας δέχεται τη συγγνώμη του συναδέλφου που του προκάλεσε πρόβλημα στο σχολείο και, συγχρόνως, προσπαθεί να πείσει τη Βικτόρια ότι δεν κινδυνεύουν. Σύντομα, όμως, μαθαίνει για τα μπλεξίματα της Μπετίνας με την αστυνομία και έτσι αναγκάζεται να πάρει μια δύσκολη απόφαση: να εξηγήσει πολλά από τα μυστικά που έκρυβε μέχρι τώρα.

Η Βικτόρια, στο μεταξύ, ετοιμάζει τη μετακόμιση που θα κάνουν με τον Στάθη στο σπίτι των Καλλίρηδων, αν και ο Λημνιός εξακολουθεί να εμφανίζεται μπροστά της και να την πιέζει να συνεργαστεί μαζί του. Για τον Ίσσαρη, πάντως, οι υποθέσεις αρχίζουν να κλείνουν, αφού για την ώρα έχει βρει τον άνθρωπο που σκότωσε τον ένα ληστή, καθώς και το δολοφόνο του Χριστόφορου.

Τώρα πια απομένουν τα πρόσωπα που εμπλέκονται με το κύκλωμα τοκογλύφων και κυρίως η έρευνα που αφορά τον πρώην άντρα της Άννας. Την ίδια στιγμή, ο Κάσδαγλης συζητά με τον καθηγητή ο οποίος ισχυρίζεται ότι είχε δει τον Πέτρο, τον ανθυπαστυνόμο που βγαίνει με τη Σοφία, να μπαίνει στο σχολείο εκτός ωραρίου.

Αποκλείει τις υποψίες του και του ζητά να προσέχει την ήδη προκλητική συμπεριφορά του. Ο Νικόλας όμως, αγνοώντας πως ο Ματθαίος έχει μυστικές επαφές με τον Πέτρο, ζητά τη βοήθειά του. Η Άννα, από την πλευρά της, κατηγορεί ευθέως τον Λημνιό για την υπόθεση του πρώην συζύγου της και φτάνει στο σημείο να γίνει επιθετική δείγμα ότι έχει αρχίσει να χάνει τον έλεγχο. Υποψιάζεται πια ότι ακόμα και ο καταδικασμένος Μηνάς μπορεί να είναι μπλεγμένος στην υπόθεση, παρόλο που εκείνος έχει αρχίσει να δείχνει τη μεταμέλειά του και σπεύδει να της ζητήσει συγγνώμη για όλα.

Κι ενώ τα πράγματα δείχνουν πια να μπαίνουν σε μια σειρά, μια αποκάλυψη θα κάνει τον Νικόλα να αλλάξει γνώμη και να καταπιαστεί ξανά με τα εκδικητικά του σχέδια ενώ μια απίστευτη ανατροπή περιμένει πάλι την αστυνομία και τον “Ισσαρη.

 

Κάνε ότι κοιμάσαι: Δείτε τι είπε για τη συνέχεια της σειράς ο Β. Ευταξόπουλος στην ΕΡΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Ζήνα Κουτσελίνη: Τέλος οι φήμες για τον ΣΚΑΪ – Αυτό απόφασισε

Viral – TikTok: Η μητέρα που μεταφέρει τα τρία παιδιά της με ποδήλατο

Ζέτα Μακρυπούλια: Σε αυτή την σειρά θα πρωταγωνιστεί;