Η Νάσια γλιτώνει την τελευταία στιγμή από την απόπειρα δολοφονίας που γίνεται εναντίον της στη σειρά Κάνε ότι Κοιμάσαι μέσα στο νοσοκομείο. Κι ενώ η αστυνομία βρίσκεται ένα βήμα από τη σύλληψη ενός από τα μέλη της σπείρας, η Άννα πέφτει Θύμα απαγωγής! 

Όταν γίνεται γνωστό ότι η Νάσια συνήλθε και, επιπλέον, προτίθεται να καταθέσει, η ζωή της μπαίνει αμέσως σε κίνδυνο. Όμως, ευτυχώς για την ίδια, η απόπειρα που γίνεται εναντίον της αποτυγχάνει και η αστυνομία αναζητά τον άνθρωπο που μπήκε στο νοσοκομείο και προσπάθησε να της κάνει κακό. Η ίδια, φυσικά, δεν μπορεί να ησυχάσει, γιατί ξέρει πολλά και πλέον έχει αντιληφθεί ότι κάποιοι θέλουν να της κλείσουν το στόμα. Ο Νικόλας προσπαθεί να τη βοηθήσει να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή, την ώρα που ένα μέλος της συμμορίας έχει ήδη μπει στο στόχαστρο της αστυνομίας και η σύλληψή του είναι θέμα χρόνου.

Στο μεταξύ, ο Στάθης, ο γιος του Βανδώρου στη σειρά της ΕΡΤ1 τάσσεται με το μέρος του πατέρα του και αποφασίζει να αλλάξει στάση απέναντι σε όλους. Και μέσα σε όλα, η Άννα πέφτει Θύμα απαγωγής και η ζωή της κινδυνεύει. Η ίδια, πάντως, παραμένει ψύχραιμη και επιχειρεί να διαπραγματευτεί με τον απαγωγέα της, κάνοντας μάλιστα και μια παράτολμη πρόταση. ‘Οσο για τον ‘Ισσαρη, ανησυχεί για την τύχη της συναδέλφου του και προσπαθεί να τη σώσει. Άραγε, Θα τα καταφέρει;

Κάνε ότι Κοιμάσαι: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Τα Νούμερα: Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Ρένα Μόρφη στο νέο επεισόδιο!

«Βόμβα» αποχώρησης Μαρσέλο!

Άγρια Γη: Στο νοσοκομείο ο Αλέξης- Η Όλγα σε κίνδυνο