Ο σκληρός ανταγωνισμός της prime time όλων των τηλεοπτικών σταθμών, αλλά και τα πεσμένα νούμερα της Φάρμας «ανάγκασαν» τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 να κάνουν αλλαγές στο πρόγραμμά του. Έτσι, από την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου Ο Ήλιος θα προβάλλεται στις 21:00. Στη θέση του θα επιστρέψει το τηλεπαιχνίδι με τον Μάρκο Σεφερλή 5χ5.

Η μετακόμιση της Φάρμας

Από την ερχόμενη εβδομάδα το reality του ΑΝΤ1 θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Έτσι θα αποφύγει το βαρύ «πυροβολικό» των υπολοίπων τηλεοπτικών σταθμών. Την Παρασκευή θα είναι και πάλι μετά το Βινύλιο στις 21.30, ενώ παράλληλα θα προβάλλεται και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 22.00.

Έτσι πιστεύουν από το κανάλι του Αμαρουσίου ότι μπορεί να αναστρέψουν το κλίμα της AGB υπέρ τους. Ωστόσο δεν θα πρέπει κανείς να ξεχνά ότι το σαββατοκύριακο υπάρχει πάντα ο κίνδυνος που ακούει στο όνομα Survivor που δεν τη λες και αμελητέα ποσότητα.

Στο μεταξύ την περασμένη Δευτέρα γυρίστηκε και ο τελικός της Φάρμας. Και αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι θα προβληθεί κανονικά. Όποια ώρα δηλαδή και να υπάρξει κενό!  Τα γυρίσματα κράτησαν ένα μήνα λιγότερο από το προβλεπόμενο. Νικητής είναι ο Νεόφυτος Ηλίας. Θα μας πείτε μα πώς αφού έχει αποχωρήσει;  Η απάντηση είναι ότι θα ξαναμπεί στα τελευταία επεισόδια. Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό το τέλος της Φάρμας θα προβληθεί τον Απρίλιο.

Ο Ήλιος: Ποιοι φεύγουν από τη σειρά

Σε ό,τι αφορά την τηλεοπτική σειρά Ο Ήλιος έχουν υπάρξει νέες είσοδοι όπως αυτή του Παναγιώτη Μπουγιούρη και του Κωνσταντίνου Κάππα. Στο μεταξύ σε λίγες μέρες ο Γιώργος Καραμίχος αποχωρεί αφού ολοκληρώθηκε ο ρόλος του ενώ θα υπάρξουν κι άλλες τρεις αποχωρήσεις.