Ήλιος επόμενο επεισόδιο: Ποιος αναστατώνει την Ελένη; Ο Ήλιος, η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 επιστρέφει και σήμερα στις 17:30 το απόγευμα με νέα επεισόδια. Η αγαπημένη καθημερινή δραματική σειρά που έκοψε πρώτη το νήμα της τηλεθέασης στη ζώνη προβολής της για τη σεζόν 2020-2021, ήρθε για 2η χρονιά με ανατρεπτικό σενάριο. Επιπλέον με ξεχωριστή σκηνοθεσία και δυνατό καστ.

 

Η Αθηνά δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει μπροστά στις εξωφρενικές απαιτήσεις του Στέφανου. Από την άλλη η Ελένη δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει την ξαφνική εμφάνιση του πατέρα της. Την είχε  εγκαταλείψει όταν ήταν ακόμη παιδί.
Τετάρτη 12 Ιανουαρίου

Ο Στέφανος αποφασίζει να ομολογήσει τα πάντα στην Αθηνά, με τον όρο να πηγαίνει να τον βλέπει κάθε μέρα. Ένας απελπισμένος κτηνοτρόφος απειλεί με όπλο τους ανθρώπους του εργοστασίου. Τα πράγματα θα έχουν πολύ άσχημη εξέλιξη, όταν η Αλίκη θα μπει μπροστά προσπαθώντας να τον σταματήσει. Ο Νικήτας προτείνει ένα παρακινδυνευμένο σχέδιο για να αποκαλυφθεί η απάτη, ενώ το ατύχημα του Πετρίδη τρομάζει τους κτηνοτρόφους, που διστάζουν να μιλήσουν. Η Γαλανού φαίνεται ότι κρύβει ένα μεγάλο μυστικό που έχει οδηγήσει στην κακή σχέση που έχει με την κόρη της. Η Αλεξάνδρα επισκέπτεται τον Στέφανο στη φυλακή αποφασισμένη πια να πάρει την εκδίκησή της για τον θάνατο του Φίλιππου. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν, αναστατώνει τη ζωή της Ελένη. Ο πατέρας της θα ταράξει τη ζωή της;