Ήλιος επόμενα επεισόδια: Στο νοσοκομείο η Γαλανού. Ο Ήλιος, η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 επιστρέφει και σήμερα στις 17:30 το απόγευμα με νέα επεισόδια. Η Αθηνά νιώθει πίεση από την απαίτηση του Στέφανου να ασκήσει τα δικαιώματά του ως πατέρας του παιδιού που περιμένουν. Από την άλλη ο Ιωάννου της κάνει μία εξωφρενική πρόταση. Ωστόσο μοιάζει να την φέρνει σε δίλημμα. Η Ελένη έρχεται σε έντονη σύγκρουση με τον πατέρα της… Η Αστυνομία θα συλλάβει τον Διονύση ενώ η Λένα συνεχίζει να αμφιβάλλει για την αθωότητά του. Η Αλίκη αποφασίζει να δώσει συνέντευξη σε τοπικό κανάλι και να καταγγείλει δημόσια όσα γνωρίζει για τη μόλυνση του ποταμού από το εργοστάσιο. Η Ελένη θα πάει ξανά στον πατέρα της όμως θα βρεθεί μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ήλιος επόμενα επεισόδια:  Μπλεγμένη σε παρανομίες η Γαλανού

Η Αλίκη θα πείσει τα θύματα του εργοστασίου να καταθέσουν ομαδική αγωγή. Ο Νίκος κάνει ό,τι μπορεί για να προσεγγίσει την Ελένη που όμως είναι πολύ διστακτική να τον δεχτεί πάλι στη ζωή της. Ενώ ο Χάρης είναι έτοιμος να φύγει για το νησί, η γιαγιά του ζητάει κάτι από την Λήδα που την ξαφνιάζει πολύ… Ο Δημήτρης ανακρίνει την κόρη της Γαλανού, αλλά και τον Στέφανο.

 

Η σχέση της Χρυσάνθης με τη μητέρα της, τη δικηγόρο Γαλανού, συνεχίζει να περνάει κρίση, παρά την εισαγωγή της μητέρας στο νοσοκομείο. Οι κατηγορίες κατά του Διονύση όλο και δυναμώνουν και προκαλούν έντονο προβληματισμό σε όλους. Η Λένα θα πάρει μια απόφαση που κλονίζει το Διονύση. Ο Νικήτας και η Λήδα περνούν όμορφες στιγμές με το Χάρη και του προτείνουν κάτι. Αν το δεχτεί, θα αλλάξει τη ζωή όλων για πάντα. Η Ελένη θα έρθει όλο και πιο κοντά με τον πατέρα της, το ίδιο και η Μαριάνθη… Ο Στέφανος, στρυμωγμένος από την Αθηνά, κάνει μια κίνηση που θα έχει απρόβλεπτες κι απειλητικές συνέπειες για εκείνον. Η Ελπίδα επιστρέφει στην Καβάλα για να κάνει έκπληξη στον Ιάσωνα, αλλά τελικά θα δει κάτι που δεν περίμενε…